Sari la conținut

Problema senzor volanta motorizare diesel dCi


Postări Recomandate

In timp ce mergeam s-a aprins martorul preincalzire diesel de vreo 4-5 ori moment in care se cam taia gazul si tot asa vreo 10 min. Am dat fuga la Autocobalcescu sa vad ce are dar cei de acolo mi-au spus sa las masina la ei si cand au ei timp o sa o verifice, asa ca mi-am luat masina si am plecat cu coada intre picioare. Nu o sa ma mai prinda pe acolo, m-au pierdut de client.

Am sunat la Simpotrans si ca intotdeauna au fost operativi si la ora 14:00 eram programat la verificare. Dupa test au constatat erori la senzorul volanta si dupa 30 min era gata curatat. Acum merge mult mai bine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acum merge mult mai bine.

Foarte bine. Am icitit pe forumul de Loganisti ca se intimpla sa se murdareasca de la praf normal, praf metalic, ca ar fi doi senzori, si atunci cele descrise de tine sau chiar sa nu porneasca de loc. Cel care relata a spus ca a scos dimineata masina din garaj, dupa ce a inchis usa de la garaj ( poarta? ) nu a mai vrut sa porneasca. A zis ca a curatat ' senzorul inferior si cel superior ' si gata masinuta a revenit.

Ma intreb, poate stie cineva e greu de curatat, pentru oameni ca mine ' doua miini stingi ', pe unde sunt senzorii astia?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

a mea e pe benzina si preventiv meseriasu mi l-a curatat, cand am facut revizia,

 

daca nu ai probleme cu el, il cureti la prima revizie, adica ti-l curata meseriasul,

e complicat sa faci tu treaba asta, sunt o mie de fire si trebuie ceva atentie si îndemânare...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Problema-i de la SuperNova incoace...Se incarca senzorul ce citeste dantura de pe volanta si nu mai transmite mesaj la UCI(calc injectie) iar acesta neavand informatie este inert...De aici si faza cu pornirea.In principiu nu-i mare lucru de depanat dar sa te apuce pe coclauri sau mai stiu eu pe unde si sa nu poti porni e cam nasol...

Acessta problema apare de obicei dupa rulaje mari de la 60-70 mii Km incolo dar este bine sa fie facut preventiv la interval de 2-3 revizii...

Si-i mai mult o problema la benzinare.La diesel este fr rara...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...