Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut.

Aceasta problema s-a mai discutat. Exista deja un topi pe tema aceasta. Dar pt tine tin sa te anunt ca sunt multe cazurile acestea. Eu unul am schimbat odata caseta pe garantie si face la fel. Abordeaza virajele mai bland, in rest caseta este ok. Suita pe elevator caseta nu-ti va da niciodata senzatia ca ar avea un defect. Eu ma gandesc oarecum si la amortizoare, care nu filtreaza prea bine socurile. Oricum asta nu scuza vibratiile nujustificate.

Mergi la service, poate intre timp au remediat problema si au scos casete modificate. Suntem cu totii curiosi, poate s-a remediat problema.

Daca e numai asta, e o nimica toata.

Sanatate multa.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare.

A mai schimbat cineva caseta de directie in ultima vreme? La mine asta noua a inceput sa faca la fel. Exista mai multe tipuri? Nici nu virez bine de volan si incep vibratiile in volan. Exista vreun remediu? Incepe sa ma streseze lucrul asta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...

Salutare! La mine s-a schimbat caseta de directie din aceleasi motive la doar 500 km de rulaj....masina cumparata in Aprilie 2014. Problema persista si dupa schimbare.....am reclamat din nou problema reprezentantei Dacia din Mures.....oricum nu ma las pana nu se rezolva problema chiar daca trebuie inlocuita caseta de o mie de ori. Problema aceasta si cea cu oscilatiile relantiului ma streseaza cel mai mult....nu mai pun la socoteala fuieratul la viteze intre 80-100 km/h in viteza a sasea si faptul ca din cand in cand nu pot deschide haionul spate deoarece functioneaza defectuos. Mai am timp destul pana la expirarea garantiei...e de 5 ani.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am reclamat din nou problema la reprezentanta. Se va schimba inca o data caseta de directie.....vedem rezultatul dupa operatiune....daca nu resuseste continuam pana se rezolva. Am anuntat din timp garantionerul ca voi veni de cate ori e nevoie.....si voi schimba casete de directie in perioada de garantie pana cand voi fi multumit.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am fost in teste cu reprezentantul service si s-a confirmat problema. Caseta de directie s-a inlocuit deja a doua oara (ieri).Deocamdata nu mai suna/bate la viraje stanga-dreapta pe drum accidentat dar am o mica banuiala ca va ceda si aceasta. Am observat in joc axial la axul casetei cel in care se conecteaza coloana de directie chiar si la cea noua. E un joc mic dar nu atat de mare ca si la cea veche care a fost demontata de pe masina.

 

Cele bune :bye:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


×
×
  • Creează nouă...