Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 23
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

"Manual de utilizare Dacia Duster", La capitolul: RECOMANDARI: antipoluare, economii de carburant, conducere (2/3), Pagina 2.7 Chenarul din dreapta sus: "Vehicule echipate cu transmisie 4x4 (4WD) Pe

Da...rapoartele de la 4x2 sunte cele ce erau si pe Logan. Iar cele de la 4x4 sunt mai scurte. Practic in a 6-a la 4x4 ai cam aceeasi turatie ca si in a 5-a la cea 4x2(in jur de 100km/h la 3000RPM la b

Posted Images

Acum vreo 2 saptamani am testat special sa vad daca scartaie la plecare ceva mai tapana cand e pe AUTO si am observat ca cel putin la mine au continuat sa scartaie - chiar si pe 4X4 lock atat pe a 1-a cat si la schimbarea in treapta 2. Ce e drept nu am incercat sa plec tare direct cu a 2-a pe AUTO sau 4X4 lock ca nu imi mai permitea drumul sa testez si asta :)

 

In orice caz, legat de plecarea de pe loc eu de obicei plec cu a 1-a si din cand in cand cu a 2-a(ceva mai rar ca asa cum spunea si dust3radmin mai sus cam trebuie turat putin motorul respectiv patinat mai mult decat necesar ambreiajul dupa parerea mea).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu a doua plec (si simt ca nu se forteaza) daca este drumul ok, daca nu am sarcina gen rulota sau 4 grasi in masina sau daca panta nu este mare si drumul este ok. Asa imi zisa si dealer-ul, plus ca I-a este foarte scurta, schimb oricum imediat intr-a II-a in conditii usoare de drum. In 4x4 nu as mai da scartz, cel putin nu pe asfalt sau macadam, pietris, nu mi-a placut cum macina trasmisia :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Te rog sa-mi spui si mie care este recomandarea producatorului.

Eu am citit manualul de utilizare (cel care vine odata cu masina), dar n-am vazut o treapta anume pt pornirea de pe loc. Poate mi-a scapat ...

"Manual de utilizare Dacia Duster", La capitolul: RECOMANDARI: antipoluare, economii de carburant, conducere (2/3), Pagina 2.7 Chenarul din dreapta sus:

"Vehicule echipate cu transmisie 4x4 (4WD) Pe sol orizontal, cu vehiculul fara incarcatura, este recomandata sa porniti in a doua."

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...