mister

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mister last won the day on January 1 2015

mister had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About mister

 • Rank
  Member

Converted

 • Localitate
  bacau
 1. Ma asteptam la mai mult....dar probabil ca mai multe modificari insemna si bani mai multi. Si pentru mine arata ca un Sandero Stepway mai mare.
 2. nu ar fi mai bine un device cu android,igo,etc ? asta dupa ce iese din garantie,bineinteles
 3. da asa este,dacia media nav toolbox,am gresit eu. eu de ex,sunt la varianta 4.0.6
 4. Incearca sa faci un update cu media nav tool si il aduci la ultima versiune 4.0.6 poate rezolvi cumva
 5. salut,...posibil sa nu mearga totul ok dar eu pana acum nu am avut probleme...stii cum se zice fiecare pe raspunderea lui,eu mi-am luat arspunderea sa imi customizez medianavul asa cum vreau eu,gratis si nici sa dau sute de euro pentru niste harti care oricum sunt depasite cand le scot cei de la renault....si nu mai zic nimic in plus,fiecare cum vrea. Pentru cine vrea sa citeasca mai mult asta este linkul http://www.mondoduster.it/ are si limba romana doar trebuie sa apasati pe steguletul cu romania,traducerea este cam aproximativa dar se intelege. PS. Recomand sa cititi foarte bine ce scrie pe acolo si dupa aia sa va apucati de treaba.
 6. Salut,macaronari s-au nu, eu am instalat tot ce este acolo in pozele alea ,personal sunt multumit,plus ca pot reveni in orice moment la navigatia originala. Pot sa imi fac update la hartile din navigator,la momentul asta am ultimele harti aparute pe gpszone....si totul gratis.Ca sa nu mai spun ca se poate pune IGO separat pe un pendrive usb si functioneaza perfect cu aceasta interfata facuta de macaronari........dar fiecare face cum vrea. PS.Se pot vedea si videoclipurile cu aceasta interfata.
 7. poze media nav.rareu am instalat asa ceva ....
 8. Salut,sunt total de acord cu acest topic deschis tot la fel sunt de acord si cu condusul preventiv.Intr-o nebuneala de trafic, asa cum este noi in tara, nu ai cum sa conduci decat intuind mereu miscarile celorlati participanti la trafic. Eu locuiesc de mai mult timp in Italia si vreau sa va spun, ca in fiecare an cand vin acasa conduc cu frica pe drumurile patriei noastre,poate ca m-am si dezobisnuit cu stilul nostru nebunesc de condus,este un fel de concurs tot timpul,care sa ajunga primul la semafor,care pleaca primul de la semafor,depasiri din alea la milimetru,etc,etc.Eu cred ca exista prea putin respect intre participantii la trafic,efectiv nu ne pasa unii de altii si in acest fel ne expunem si la accidente.
 9. Fiti atenti ce chinue astia dusterul asta,
 10. si niste poze cu noua achizitie.
 11. Buna dimineata si LA MULTI ANI.Urmaresc de mult timp acest cu speranta ca voi putea si eu intr-o buna zi sa pot detine un Duster de culoare alba,benzina si gpl ceea ce s-a intamplat acum o luna,acum dupa 1000 de km pot sa spun ca sunt pe deplin satisfacut.Mentionez ca sunt resident in Italia asa ca si masina am cumparat-o tot aici,pentru asta am asteptat 4 luni de zile pana mi-a venit masina.Am cumparat varianta Lureate plus am vrut eu,Cruise control,senzori de parcare,harta Europa pentru navigatie.O sa incerc sa incarc aici si catea poze.Va rog sa imi scuzati greselile gramaticale.