ISZY56

Members
 • Content count

  1,027
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

ISZY56 last won the day on June 13

ISZY56 had the most liked content!

Community Reputation

440 Excellent

5 Followers

About ISZY56

 • Rank
  Ultras Duster Member
 • Birthday 03/26/1956

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH1 Diesel 4x4 110cp

Converted

 • Localitate
  Cluj

Recent Profile Visitors

600 profile views
 1. Daca nu prinde Frankfurt-ul s-a dus anul asta...si ramine pentru primavara viitoare, cum am citit nu de mult. http://www.oica.net/category/calendar/
 2. Poate ca at trebui sa scoata o editie speciala de ' culoarea ' asta mascata, ARATA BINE! E prima aparitie vivo! Deci are roti, scirtiie, functioneaza, macar stim ca nu e o naluca in photoshop. Oare cind il baga prin noroaiele noastre?
 3. pe mine ma incita Z ul ala de pe usi....
 4. Citez: ' ....Plus ca e si un pic jenant sa vezi ca cineva descopera asta la scurt timp dupa ce da 15-16-17000 euro pe o masina noua.....' Foarte adevarat. Din pacate am observat acest comportament si pe alte forumuri, am un exemplu de plictis dupa 4 luni. Greu de crezut. Reclama grosimea tablei si deficiente in luciul vopselii. Apar asemenea postari dupa care dispare autorul. Io cred ca postarile sunt facute la comanda.
 5. Azi am citit o stire (?) despre: sigur 1,5 Dci, 1,2 Tce. Dar se spune ca noutatea va aparea doar in primavera lui 2018.
 6. Furam la vecini la intilnirea clubului Dacia: https://photos.google.com/share/AF1QipP4VGPAn1wDwcAY4iwWfBt9F_Vu4RmFfpiKGW30xbNTwMu4wflZDE-ENsWdC_lBrw?key=b0lucGdjSUh5U0xZUzN1MXhPaVFtVk5yREZMVXVn sau https://goo.gl/photos/UvLitasGRpVXiHpW8 In minivacanta am fost la Padis: https://photos.google.com/share/AF1QipO4jaWFaDqxxtoa8ey3j_s5Jf6hfRegfFE7mB5lO6OMAPyAj2u3iNLo_CVV4hhEjg?key=b1U0b2JUZVRNWGpXYm1RLXBqeV9qOWMxdUdkM1NR sau https://goo.gl/photos/LFGHLJv13SqFR26Y7
 7. Ai ai ai....sudamericanii astia!
 8. Lovit! Scufudat!
 9. ' Love story' : - ghiciti unde a gresit regizorul???????????????????????????????????
 10. Succes! Dar nu uita, el are deja masina.
 11. Fizic cu siguranta se poate. Au fost si sunt facute la noi Sh mult mai sifonate aduse din vest, strinse cu farasul. Bineinteles depinde de costuri. Din pacate e greu de crezut ca de descurci in hatisul codurilor pieselor fara acel program cu codurile disponibil doar la Dacia Service. Chiar daca te-ai descurca n-ai avea preturi. Io as sugera sa gasesti in binevoitor exact la firma care a facut modificarile in privinta posibilitatilor de reconversie si a modalitatilor sub care au fost facute modificariel. Daca ai OK-ul teoretic de aici at trebui cautate piesele necesare reconversiei. Vazute costurile si posibilitatile respective sursele de aprovizionare: piese stoc sau dezmembrari. Cele stoc la insumare s-at putea sa prezinte o suma frumusica. Abia dupa poti face o evaluare a rentabilitatii operatiei. Daca ai capital si merita, reconvertit 2-3 buc cel mai reusit in garaj restul in tirg.
 12. Io vad la caroserie schimbari minime in fata, eventual ceva deflector pe capota motor, lateral ceva nervuri in diagonala pe usi. reproiectate aparatorile de aripa pe spate si spatele masini restilizat mai iesit un pic si nu atit de rotund ca la ale noastre. Schimbari prea mari la motorizare nu am din cauze ecologice. Sasiul identic poate putin alungit. La interior si eu am asteptari mari si sper ca Dacia sa ma surprinda.
 13. Faceliftul este facelift. Chiar daca noi ii spunem ' noul Duster ' modelul de baza ramine cu modificari. Asa este la orice marca si model.
 14. Noi avem 2 x Tedy - arhi multumit.