bogdanfabbv

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bogdanfabbv last won the day on April 22

bogdanfabbv had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About bogdanfabbv

 • Rank
  Member

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Profile Information

 • Ce vehicul detii?
  Viitor posesor de Duster

Recent Profile Visitors

122 profile views
 1. Update 950 Ron. Prețul în magazin depășește 400 Ron/anvelopa.
 2. Pret nou - 1000 Ron- fix. Asigur predare personala in Bucuresti. 0740 233 149
 3. Vând 4 anvelope Michelin Latitude Tour HP all season în varianta 215 /65 R16 rulate 3500 km și fabricate în Italia în săptămâna 11 din 2017. Preț 1100 RON.
 4. Dusterică a primit botezul de off road "la groapă". M-am obișnuit cu cutia de viteze. Majoritatea plecărilor de pe loc le fac în treapta a doua. Motorașul trage foarte frumos. Consumul pentru primii 250 km este de 8,6 mers mixt. La următoarea vizită la dealer mașina va fi echipată cu roată de rezervă de dimensiuni normale. Mașina a fost fabricată împreună cu un lot pentru export și am avut "norocul" de a fi livrată cu kit de pană.
 5. Pentru un PH2 care din cele doua variante ar fi de luat in seama? 1. https://suportbicicleta.ro/bare-transversale/bare-transversale-aluminiu-menabo-alfa-pentru-dacia-duster-model-2013-2014-2015-2016-3999.html 2. http://altex.ro/bare-de-pavilion-transversale-dacia-duster-8201407085
 6. Senzorii de parcare spate sunt cu afișaj și nu au fost luați de la dealer. Nu au buton de dezactivare și au fost montați înainte de livrare. Între timp mașina a primit folie LLumar față și spate.
 7. Astăzi am intrat în posesia mașinii. Aș dori să știu dacă mai sunt posesori de Laureate 4x4 care au primit kit de reparație în loc de roată de rezervă. În oferta Dacia mașina trebuia să fie echipată cu roată de rezervă și nu cu kit de reparație. În fine sper să se rezolve în momentul în care mă duc să ridic cartea mașinii. Un alt lucru la care nu m-am așteptat a fost să primesc mașina echipată cu Michelin Latitude Tour HP vs bine cunoscutele Continental. Mașina așteaptă mâine să primească folie LLumar și apoi vom vedea...
 8. Revin cu un scurt update. Astăzi am fost sunat și mașina a sosit la dealer. Concret: comandă plasată în data de 2 martie și mașina livrata la dealer în 14 aprilie. Aștept să treacă sărbătorile, să le duc accesoriile pe care vreau să le monteze pe mașină, fac plata și gata Până acum nimic de reproșat. Bravo Dacia!
 9. Ambele sunt Fiskars. Să văd unde le găsesc un loc pentru că sunt destul de compacte.
 10. Sper să ajung la câteva întâlniri să iau pulsul comunității Probabil am avut eu noroc și se va fabrica mai repede decât au estimat în bonul de comandă. Sunt o persoana răbdătoare și nu mă grăbesc să o iau. Între timp mașina așteaptă să primească încă două accesorii utile: lopata/cazma pliabilă și un topor.
 11. Fac în jur de 15 000 de km/an, momentan conduc tot un motor turbo de 1 litru și 125 cp (care nu consuma ulei ) . Am urmărit filmulețele de prezentare ale lui Robert Adam de la Turații iar la test drive am rămas la final cu un zâmbet pe buze și am încheiat tranzacția Din punctul meu de vedere este o mașină corectă fără pretenții extravagante.
 12. Pe bonul de comandă 7 mai iar în ultima discuție cu dealer-ul final de aprilie.
 13. Bun găsit, Vă prezint mai jos varianta de Duster pe care am comandat-o la începutul lunii. -Duster Laureate, culoare albă -tracțiune integrală -motor turbo benzină, 1.2 TCE de 125 cp -navigație Media Nav 2 cu hărțile Europei -încălzire în scaunele față -regulator limită de viteză -volan reglabil îmbrăcat în piele Echipamentele adiționale care așteaptă să fie puse pe/în mașină: -scut aluminiu de 6 mm -cotiera -bandouri de protecție aripi -bandouri de protecție uși -senzori de parcare spate -preșuri de noroi față și spate -folie de protecție LLumar geamuri laterale fața, spate și lunetă -bare transversale -șufă cinetică de la Ironman de 9m, rezistență 11T și elongație 20% -2 ocheți pentru 3.25T -lopată pliabilă Bogdan