pruneaca

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About pruneaca

 • Rank
  Duster Starter
 • Birthday 10/30/1967

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH1 Diesel 4x4 110cp

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

118 profile views
 1. Si inca ceva pe bord ...cand am cumparat o in februarie avea 59000km dar la ITP mi s a spus ca avea mai multi si ar fi fost umblata...asta este cand mergi pe incredere ..noxele au iesit perfect motorul trge ..dar nu asa precum a si fi vrut ...,am schimbat distributia acesorii kit,placutele de frana si ca sa fiu impacat de aceea vreau sa schimb amortizoare ,arcurile si ce mai terbuie avnd in vedere ca amortizoarele sunt uzate ... .
 2. Masina cred ca a fost de firma ...am luat o de la Pitesti si a fost in leasing ....cred ca si km au fost" modificati."... dar asta este alta poveste ...am fost la o testare de amortizoare si mi s a zis ca sunt cam duse asa ca m am hotarat sa pun si amortizoare si arcuri noi si va mai rog sa mi spune ti ce piese mai trebuiesc pentru montarea amortizoarelor si arcurilor ...Multumesc frumos !!
 3. Multumesc frumos,nu tin neaparat sa mi pun kit de inaltare dar a si vrea sa mi cumpar niste amortizoare si arcuri mult mai bune si fiabile decat cele originale asa ca astept si eu niste sfaturi de la cunoscatori ...ce firma/brand.. bineinteles after market ! Cu multumiri Daniel !
 4. Va rog frumos sa mi dati un sfat . In timpul cand sofez masina pere inclinata pe partea soferului ce poate fi ??Si daca a si vrea sa schimb arcurile si amortiazoarele ce inlocuitori mai buni decat (Dacia Renault) ai masini a ti putea sa mi recomandati ! Cu multumiri Dan !
 5. Multumesc frumos ! Va urez la toti numai fericire si calatorii minunate !
 6. Multumesc pentru ajutorul pe care il ofera acest [u][color="#008000"][url="http://www.forumduster.ro/"]forum[/url][/color][/u] ! Si acesta este Dusterul meu Ph 1 .5 Dci .Din 10.2013 !