Sari la conținut

mosionroata

Members
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

mosionroata a câștigat ziua ultima dată pe 14 Februarie 2017

mosionroata a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

11 Bun

Despre mosionroata

  • Rang
    Dusterist

Informații profil

  • Interese:
    Masini si motociclete
  • Oraș:
    Bucuresti
  • Stare:
    Posesor de Duster
  • Motor:
    1.6 4x4 114cp
  • An fabricație:
    2017

Vizitatori Recenți Profil

956 citiri profil
  1. Dupa primul an si 25 000 km in care nu l-am menajat pot sa dau si eu feedback pozitiv despre acest motor. Consum intre 8.5 si 9 la utilizare mixta. 10-11 urban. Nu am observat decat o "lungire" a cursei pedalei cu functia eco fara un impact semnificativ asupra consumului si am renuntat sa o folosesc. La fel ca si @cyprybrasov sunt multumit.
  2. Ma indoiesc ca pierzi garantia. Atat timp cat uleiul respecta specificatia pt motorul respectiv, nu ar trebui sa fie o problema. Chiar daca dealer-ul o prezinta asa, s-ar rezolva diferendul in favoarea ta in caz de probleme. Intrebarea e daca merita eventualul efort pt 100 de lei in minus la revizie...
  3. Salut. Nu am factura ca am trimis-o la contabila dar parca era vreo 200 bidonul de 4 litri si 50 cel de 1 litru. Chiar daca nu stiu exact valoarea stiu ca atunci cand am vazut cat costa am concluzionat ca era cam dublu fata de alte surse...
  4. Salutare tuturor Prima revizie la 1.6 H4M la Meridian Vest = 640 RON cu Elf 5w40. Cu Dacia Oil era ceva mai putin. Pretul mare, zic eu.
  5. @Xristi, am masurat astazi, au 28% lumina vizibila transmisa. Luneta pare a fi ceva mai deschisa la mine dar nu am mai masurat la ea. Ar trebui sa fie tot pe acolo.
  6. Se vand anvelope stock de Duster, rulate o saptamana / 650 km. Le vand pe motiv de AT-uri Pret 1000 RON. Multumesc anticipat pentru interes.
  7. Salut. Cutia este enervanta pentru moment, dar vin de pe Insignia 1.8 care are cutia lunga. Treptele 1-2-3-4 sunt scurte (sau 2-3-4 mai degraba pt ca treapta unu o folosesc...sau nu). Nu se pot compara cele doua masini, dar Duster-ul cred ca a primit o cutie adecvata pentru scopul in care a fost construit. Iti dau feedback mai serios dupa ce mai merg prin oras ca pana acum m-am invartit mai mult prin comunele din jurul Bucurestiului. Motor: fata de K4M asta mi se pare mai liniar. Ca sa ma pronunt mai exact ar trebui sa merg cu un Duser cu motorul anterior pentru ca etajarea cutiei po
  8. Asteptarea a luat sfarsit saptamana trecuta dupa vreo 2 luni si jumatate. Laureate + pack look + cruise control + senzori parcare + cateva accesorii. Cu scuze pentru masina murdara, mai jos cateva poze. Impresii: - suspensiei parca ii lipseste ceva :). Ma documentez pe aici. Nu simt nevoia de lift, ci de plonjare mai putina la franare / virare. Sunt inca sub influenta masinii anterioare si incerc sa ma educ ca asta e altceva. - anvelopele...astept sa imi ajunga cele noi deci o sa ne intalnim in bazar pentru cele stock. Planuiesc cel putin niste drumuri forestiere in curand.
  9. Are Mercedes, nu ii mai trebuie nimic! Fericiti cei saraci cu duhul....
  10. Nici eu nu am reusit sa confirm informatia - citez din dealer: "se pare ca au schimbat volanul" Spui ca in martie iti vine masina - cand ai plasat comanda?
  11. Salut tuturor Avem membri cu Dustere livrate anul acesta care sa ne confirme noul volan din pozele de pe site? Multumesc anticipat pentru raspuns.
  12. Salutare tuturor Eu am platit acont pe 23 ianuarie 2017, ieri am primit VIN, urmeaza sa primesc si termen de livrare la un moment dat. Incep sa percep Duster ca o masina exclusivista la asemenea termene . Nu ma astept sa apara mai devreme de sfarsitul lui martie. Mai jos detalii configuratie: Model: 79H - Duster Versiune: Y2 I X AV - Laureate 1.6 114 E6 4X4 Culoare: Negru Optionale: Ornament Esapament Pachet Harti Pack Look Pachet Navigatie Asistenta parcare Cruise Control Scaune Incalzite Volan piele
  13. Salutare tuturor! De curand am platit acont pt masina din titlu, culoare negru. Inca nu am primit termen de livrare dar o astept cu nerabdare ca pe o jucarie noua. Pentru ca nu am inca nimic de spus despre experienta mea cu Duster Ph2, doresc sa multumesc tuturor pt contributia la care mi-a clarificat o serie importanta de aspecte si va asigur ca de indata ce voi intra in posesia masinii voi reveni cu feedback si voi face tot posibilul sa ma integrez cat mai bine in comunitate. Toate cele bune!
×
×
  • Creează nouă...