Sari la conținut

fintex

Members
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de fintex

  1. La bord nu aparea nici o eroare, in afara mesajului - apasati frana.Am repetat pornirea la un un interval de 5-6 zile. A pornit din prima. Dar ieri cand am dat sa o pornesc nu a mai pornit . Cu mesajul afisat -apasati pedala -am apasat pedala de frana de vreo 10 ori, dupa care a pornit. O sa incerc o programare la dacia service, dupa care o sa revin cu ultimele noutati. Va multumesc pentru ajutor si sper ca cei de la service o sa rezolve problema. Daca nu o scot la vanzare si dau comanda la un Jogger hybrid.
  2. Am revenit dupa schimbarea intrerupatorului de frana, problema pornirii dupa 2-3 zile nu sa rezolvat. Avand o cunostinta la service Suzuki m-am deplasat marti pentru o noua investigare. La service s-au sters erorile din calculatorul masinii. Vineri dupa masa am dat o pornire si dusterul meu a pornit din prima. O mai las 2-3 zile si o sa mai incerc din nou.Parca nu-mi vine sa cred ca dupa operatiunea de stergere a erorilor efectuata la service problema pornirii s-a rezolvat.Daca problema cu pornirea revine o sa fac o programare la service Dacia.
  3. Multumesc. Se aprind becurile de frina si se deblocheaza levierul cutiei, dar nu tot timpul. Daca apas de mai multe ori pedala de frana reusesc sa o pornesc. Peste zi porneste din prima incercare.Azi am fost la un service local si mi sa demontat -intrerupatorul pedala de frina si intradevar nu face contact tot timpul. Am facut comanda de un intrerepator nou la un pret de 50 lei. Atasez alaturat piesa demontata. Revin cu noutati dupa montarea noului intrerupator.
  4. Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema la un duster edc din 2018 La pornire dupa apasarea pedalei de frina masina nu porneste, apare in continuare mesajul -apasati pedala de frana. Abia dupa 5-6 incercari reusesc sa o pornesc. Mentionez ca am baterie noua pusa de 2 saptamani si dusterul e cu cutie automata. Ma gandesc ca ar fi de vina senzorul la pedala de frana care se blocheza, daca nu pornesc masina 4-5 zile. Asta se intampla numai dupa cateva zile de repaos. In timpul zilei si a doua zi porneste instant. Pana ajung la un specialist orice sugestie e bine venita. Va multumesc antici
  5. Corect este din mai 2018 cand nu era implementata aceasta tehnogie. Mai am 2 ani extragarantie si sper ca in aceasta perioada sa rezolv aceasta probelema. In rest sunt multumit de masina.
  6. Azi cand sa plec la reprezentanta , urmare a incalzirii vremii la pornire a disparut mesajul -verificati sistemul antipoluare si s-au stins si martorii din bord. De cand am masina am observat ca acest mesaj, cel putin la mine apare numai cand se raceste vremea.
  7. La masina cu cutie EDC din 2018, fara AdBlue problema cu acest mesaj nu s-a rezolvat la utima verificare. Am mers la service si am bagat masina in hala fara sa opresc motorul (asa mi s-a recomandat la penultima verificare), chipurile sa poata vedea aceast mesaj si sa nu dispara odata cu oprirea si repornirea motorului. Desi s-a facut resetarea, inclusiv la cutia automata, dupa 3-4 zile mesajul _verificati sistemul antipoluare a aparut din nou. Daca am timp joi, iar trag o fuga la service dar am sperante mici ca se poate rezolva aceasta problema. Nu ramane decat sa-i tot pistonez, cat masina ma
  8. Cand ajungeti la service sa nu opriti motorul, astfel incat sa aveti martorii aprinsi si sa se poata depista mai usor eroarea. Daca nu aveti martorii aprinsi nu are sens sa va deplasati le service.
  9. Da s-a pus pe tester si nu a aparut nici o eroare.
  10. Azi am ajuns in service, dar din pacate dupa ce au bagat masina in hala, dupa un sfert de ora de stat la caldura la repornire nu a mai aparut mesajul -verifica sistemul antipoluare. Ca atare la verificare nu a fost depistata nici o eroare. A ramas sa revin in service fara programare, cand mai apare acest mesaj, fara sa opresc motorul si sa se mai faca o noua investigatie.
  11. De la un timp apare cam des mesajul -Verificati sistemul antipoluare- la duster dci 2018 cu cutie automata. Mentionez ca in ultimul am circulat in afara localitatii si find mai rece afara, am folosit preponderent modul manual pentru a tine turatia peste 2200 ture si a nu scadea la schimbarea vitezelor sub cuplu (la modul automat de regula schimba sub cuplu) Am sunat la reprezenta si sunt programat miercuri pentru verificare. Ma gandesc la termostatul pilotat, sau la senzorii de la filtru de particule. Revin cu solutia daca se
  12. La mine la dci edc la 26000 km facuti din mai 2018, nu am avut probleme cu aceasta eroare. Sunt multumit de masina.Poate luam si eu un benzinar, dar la cutie manuala treptele sunt prea scurte etajate si la drive test facut nu mi-a placut.
  13. La revizia 2 am fost informat ca se face gratuit verificare la buji.La finalul reviziei nu au fost constatate probleme
  14. Am rezolvat folosind un alt stick de 2g si pe care l-am format in fat simplu. Am copiat harta Romaniei Q4 2019, licienta, poi, speedcam. Nu stiu ce s-a intamplat cu celalalt stick corsar de 16 g, care pana acum a mers perfect cu format fat32.
  15. Multumesc pentru sfaturi. Sunt in perioada de garantie. Singura dovada daca se intra MN2 la harti este harta Q2 2019.
  16. Am NN2 firmware 9.1.3. Din august 2019, dupa ultimele update la harti Q2 2019 nu am mai facut. Update am facut fara intruziuni, in sensul ca am folosit utilitarul USB depanero si am copiat hartile
  17. Nu mai vede medianavul nici un stick. Am format stickul in fat 32. Am incercat si in format exfat. Ma gândesc ca are legatura cu mesajul de avertizare din computer de bord, pt revizia 2 care trebuia facuta pe 1 mai si care din cauza carantinei la Suceava a fost reprogramata dupa 15 mai. Mentionez ca am incercat cu stick de 16, respectiv 32 si care au fost recunoscute anul trecut, când am facut ultimele update la harti . O sa ridic aceasta problema si la urmatoare revizie care urmeaza, dupa eliminarea carantinei.
  18. Am montat camera viofo A119S in luna iulie 2018 si pana acum nu am sezizat probleme cu bateria.
  19. S-a montat un kit cu protectie direct la la panoul cu sigurante. Asa folosesc setarea mod de parcare cu detectie de miscare. Pe langa acest aspect, dupa un 1 an de la montare camera a cedat si s-a schimbat pe garantie, cu transport gratuit placa de baza.(asa scrie in fisa de garantie)
  20. Am rezolvat. Am dat la setari fabrica si nu mai apare. Va multumesc pentru ajutor si va doresc in continuare o duminica placuta.
  21. Apare mereu numai la pornirea navigatiei. Am respectat toti pasii.(am facut backup, salvare amprenta, blocare navigatie, copiat hartile cu licienta, deblocare navigatiei, restart). Prima data am instalat hartile de anul trecut prin august 2018 si nu a aparut acest mesaj pana iulie 2019. Dupa aparitia ultimelor harti am refacut pasi si am instalat ultimele harti pe 2019, dar mesajul nu a mai disparut. Mentionez ca la prima revizie facuta in luna mai 2019 nu aveam acest mesaj.
  22. Am copiat ultimele harti Q2 2019, pt Romania utilizand utilitarul USB DepanareMN2 Evolution v1.3RO, respectand indicatiile colegilor de pe acest forum la un duster din 2018 si pentru care va multumesc pentru ajutor.. Medianavul recunoaste hartile, navigatia este ok, dar am o singura problema minora, in sensul ca la pornirea navigatiei apare urmatorul mesaj anexat. Va rog sa ma ajutati cu sugestii, daca este posibil sa nu mai apara la pornirea navigatiei, si fara instalarea aplicatiei supermod.
  23. Recomand camera Viofo a 119 s la pret de 100 euro full hd, montata in reprezentanta in iunie 2018 de care sunt foarte multumit.
×
×
  • Creează nouă...