barengott

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About barengott

 • Rank
  Member

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Profile Information

 • Ce vehicul detii?
  Duster PH2 Benzina 4x4 1.6 16v 105cp
 1. Zic ca este de bine consumul in Buc."13%",eu din 14,5-15 % nu-l scot. Am bagat 44 l gaz si am mers 305 km = 14.42 iar al doilea plin tot 44 l si dupa 100km am alimentat cu 14.61 l gaz La drum lung cu 44 l = 385 km > un 11.42%
 2. >azi l-am vazut :(zona Tineretului) >pe cine preferati ? , hii ,buna gluma NU?
 3. Marcko Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi,am instalatia de cateva zile,dar gandestete ca 95% din taxiuri sunt pe GPL.Eu la un drum de 380km am scutit 100 lei. Cand am fost la montaj erau masini pe rampa ca valoare intre30.000-50.000 euro.Banuiesc ca daca si-au luat o masina scumpa au si bani de benzina.-Si totusi monteaza GPL Din cate am facut un calcul daca faci pe an 10 mi-15mi km ai amortizat investitia.
 4. >Killer82 Da multumesc,am citit.Nu ramane de facut,decat sa urmaresc daca se mai intampla fenomenul.
 5. Multumesc, Atunci m-am mai linistit.Totusi este inervant ca nu sti cata benzina se afla in rezervor. P.S.stie cineva ce se intampla daca ramai fara benzina?Adica trebuie resetat ceva sau pur si simplu alimentezi si gata ??
 6. Va salut !! Gata,dupa multe strofocari mi-am montat instalatia de gpl. STAG QBOX –VALTEK.30-ALASKA = 2700 lei Montata la AGR -Toporasi Si pe cai,primul drum Buc.-Ramnicu Valcea =tur-retur 380 km. Am alimentat la crimbo gas(cred ca este a lui Borcea) 45 l x 2.15 lei = 96.75,se pare un consum+cost decent 11.84% La Dusterica chiar nu se simte diferenta de putere, nici pe Dealul Negru unde sunt cateva urcari in forta. Una peste alta sunt multumit de alegerea facuta dar am patit ceva ciudat cu indicatorul de la benzina.Aveam 4 lini,in jur de 20 l cred.Si in timpul mersului disparea cate una ca si cand asi merge pe benzina.Lucrul ciudat ca se vedea ledul verde aprins de la GPL. Intr-un final,cum era de asteptat avertizare ca trebuie sa bag benzina.Zic stai sa vezi afacere,am consumat 20 l benzina + 45 l gaz.Find precaut am alimentat 10 l si nu indica niciun nivel.Pac pun mana pe tel.si sun pe baieti care au montat.Forte receptivi si ok,Solutia oferita ,am scos borna de - de la baterie si surpriza am acum 5 lini la nivel. M-am linistit dar nu cred ca este normal. Ati auzit de ceva asemanator ???
 7. Multumesc-vseba> dar acolo zice ,din cata engleza stiu ca:este recomandat in panta si modul 4w sa aiba aderenta..?
 8. Salutare ! >poate cineva sa ma ajute cu un link,printScn sau ceva pentru dacia duster in care sa-mi specifice ca la plecarea de pe loc este indicat demararea cu treapta II ?? Eu am tot cautat din scoarta in scoarta cartea tehnica si nu am gasit.Plus ca am intrebat doi mecanci si raspunsul a fost evaziv. Multumesc
 9. Salut , selutzu Unde ai montat instalatia in Buc.? Daca nu sunt indiscret ce model de inst.Tomasetto si un pret? P.S.sunt interesat si tot am amanat. Multumesc anticipat!
 10. Salut , selutzu Unde ai montat instalatia in Buc.? Daca nu sunt indiscret ce model de inst.Tomasetto si un pret? P.S.sunt interesat si tot am amanat. Multumesc anticipat!
 11. Eee, sunt sigur ca sunt oameni si oameni. Da,normal ca optez pentru un rezervor toroidal.Ca eu nu am niciodata loc suficient pentru bagaje..
 12. @Sandel' >Da ai dreptate, sunt foarte ocupati ProGaz si Prosperanta ca le-am cerut o oferta de 10 zile si nimic.. Eu m-am hotarat pe Landi Renzo sau BRC,dar vroiam un montaj in Buc.sa nu mai bat drumul .plus ca nu am timp.Si apropo in taximetristi si instalatori nu am incredere,hii
 13. Salut.. Iarta-ma...dar i raspundeam lui.Si ai dreptate nu are nicio legatura.Faceam reclama ascunsa
 14. Pentru Sandel! Ma bucur ca esti multumit pentru alegerea facuta (Tomasetto Achile, AC/STAG-4 ) .De acea doresc mai multe informati de montaj in Buc. sau If pentru post garantie. P.S.si mai prins, si eu vand instalati termice si ai dreptate cu serviciile si piesele Ariston vs Vaillant.
 15. Multumesc ! ToranagaSama. Mai multe detali sti,stiti ? despre ei ?