CiprianAdin

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About CiprianAdin

 • Rank
  Duster Starter
 • Birthday 05/05/1975

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH2 Diesel 4x4 110cp

Converted

 • Localitate
  Târgu-Mureş

Recent Profile Visitors

97 profile views
 1. Nope.. I-am "deranjat" cu prezenta mea, le-am tulburat linistea si au spus că se vor ocupa vineri de ea ca nu am programare. Trimis de pe al meu LG-H850 folosind Tapatalk
 2. In toamna, cand am luat-o, am dat cu silicon pe chedere, de incuietori nu m-am ocupat deloc - e ceva legat de mecanismul de blocare, efectiv lasa usa neinchisa. Am tinut-o si la caldura, probabil ca nu destula caldura. Acum, ca s-a mai incalzit: -9 grade, am reusit sa o duc la un service Dacia. Sta la relanti dar daca trece peste 3000 ture, face chestia respeciva cu franarea.. parca se aude si un suierat de la motor, ce inainte nu se auzea.
 3. cam ca si cum ai pune o frana de motor zdravana, asa se simte. De oprit.. tinde sa se opreasca, scade turatia dar nu se opreste ( se opreste daca este vreun consumator pornit, gen ventilatorul pe treapta a 2-a). P.S. aditional, de cand a dat frigul, nu se mai inchide usa spate dr (deloc), dr. fata - greu de tot iar azi-dimineata, la cei -20 nici cea de la sofer nu dadea semne ca vrea sa stea inchisa - doar dupa ce se incalzeste masina revine la normal, mai putin cea din dr. spate
 4. Salutare, o intrebare inteligenta:Duster 1.5 din 2014 la -20 grade.. masina porneste.. de bine de rau, dupa ce se incelzeste putin si incerc sa o lansez pe drum... se duce maxim pina in 2.000 tude cand se ineaca. De alimentat, doar motorina scumpa de OMV sau Petrom.
 5. Salut, sa prezint si eu Duster-ul meu: 2014, 1.5 4x4 Laureate, 86.000 km. L-am luat de vreo saptamana, se comporta f bine. I-am mai pus gume de iarna (BF), un detector de radar in bara, senzori de parcare si un medianav (care imi tot da batai de cap - ba n-are harti, etc). Bine v-am gasit!