Cain

Members
 • Content count

  610
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Cain last won the day on January 25

Cain had the most liked content!

Community Reputation

238 Excellent

About Cain

 • Rank
  Addicted Duster Member
 • Birthday 04/29/1984

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Autoban din cauza admin
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH2 Diesel 4x4 110cp

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

243 profile views
 1. Asta cam da Apropo la suportul de plastic din poza am dat si cu silicon negru pe marginile car enu faceau contact dupa remontare.
 2. A si sa nu uit - o poza mai veche decand faceam teste cu antifonarea funny. Cu ocazia scoaterii lor (nu au efect) am vazut si cum se manifesta antifonul negru. Sunetul nu se transmite prin aer ci prin vibratiile tablei.
 3. Am gasit o poza mai veche hope it helps. Vezi punctul ala sarit - ala e de la protectia cu tratament fosfor Locketite - deci mare grija cu tratamentele.
 4. Nu uita sa iti comanzi si un scut de aluminiu fata, ca sa iti protejezi partea incercuite in poza care nu e protejata de scutul masinii.
 5. Note and nice to hear it - see private message.
 6. Silviu ai gasit ceva interesant in restul paginilor din topic? gen "Teoria secundelor", etc. Apropo ce Duster conduci?
 7. Insonorizare bord - teste. Doar 30% îmbunatățire la zgomot de aer - reper aeroterma viteza 3. Majoritatea zgomotului vine pe consola centrala in tubulatura de dezaburit geam. Desemenea a mai si scăzut 20% din zgomotul motor masina.
 8. Tot aderenta se cheama.
 9. Destul de clar ce inseamna fulgul de nea de la KO2
 10. Daca iti aduci aminte discutiile, se spunea ca sucturile respective nu se mai fabrica, poate mai exista prin stocuri uitate, se fac doar la export, etc. Sub nici o forma nu se mai puteau comanda intern - valurile de care zici tu cam ocoleau de 2 ani Romania.
 11. Azi am avut placerea sa il admir pe domnul Scut Aluminiu OEM in cutie in service (*avea cineva nevoie de factura 1034 lei parca). Are eticheta Renault si e dat cu un fel de ulei pt protectie banuiesc. Se sterge cu o carpa sau poate mai bine se lasa? Ma bucur mult ca au reaparut la vanzare, si sper ca tot vaicaritul meu lunile trecute fata de cei de la Dacia pe Facebook (*Trails, mesaje si Main Page... - Cum adica produceti 200 pe luna si noi nu gasim in Romania???) sa fi conatat macar putintel.
 12. Eu zic ca nu ai cautat indeajuns. Ca sa fi safe mai bine sa stergi toba cu benzina si sa o vopsesti cu sprayul de mai sus (*vezi ca gazeaza si la a 3 mana face riduri). Nu recomand sa o dai cu nimic altceva "tratament" pt ca dilatarea termica da peste cap orice fel de astfel tratament. Mie tratamentul cu antirugina fosforica a facut-o mai rau iar cel cu acid a fost okish sters repede insa mi-a fost greu sa scap de toata problema lasata de fosfor. Deci vara asta iarasi am de frecat. Enjoy
 13. Vezi ca designul s-a tot modificat in timp - poze mai noi jos http://s7.photobucket.com/user/Cain2/library/Duster%20Soundproofing?sort=3&page=1
 14. http://forumduster.ro/topic/2300-antifonare-aditionala-usi-duster-cheder-adeziv/ http://forumduster.ro/topic/2297-city-mudster/page__st__60 http://forumduster.ro/topic/2297-city-mudster/page__st__90 https://www.facebook.com/groups/568432229849839/permalink/1464853563541030/# Ar mai fii plafonul si bordul, sunt cam imprastiate pt ca sau facut in timp - cand o sa am timp o sa fac un topic centralizat
 15. Cu placere si scuzele de rigoare pt. ton e mai mult din teama ca mi-am permis sa raspund pe subiect stiind bine ca sunt experti mult mai buni decat mine pe [u][color="#008000"][url="http://www.forumduster.ro/"]forum[/url][/color][/u] .