22DCI

Members
 • Content count

  304
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

22DCI last won the day on June 15

22DCI had the most liked content!

Community Reputation

81 Excellent

About 22DCI

 • Rank
  Veteran Duster Member
 • Birthday December 30

Profile Information

 • Gender
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH2 Diesel 4x2 110cp

Converted

 • Localitate
  Zona Castelli Romani

Recent Profile Visitors

428 profile views
 1. Apropo de echipament de recuperare...in 15 ani de cand merg pe ruta RM-BV,nu am avut nici macar roata de rezerva,ce sa mai spun de trusa de scule!Infine,in schimb la Duster m-am dotat la greu...cand am deschis odata la carrefour porbagajul si a vazut sotia ce am in el s-a speriat! Deci cu ce a pus @Killer82 in foto,acum 2 Dumineci l-am ancorat pe unu cu un Clio,care sa fiu sincer nu am prea inteles ce naiba a combinat intr-o curba in cobarare...la un moment dat a lovit bordura si la aruncat instantaneu prin aer,in final dupa ce s-a rotit si rasucit,a aterizat pe un gard care s-a indoit si transformat,spre norocul aluia,intr-un fel de terasa aflata deasupra unei vagaune!L-am tinut agatat de Duster sa nu cada naibii cu masina in vagauna de sub el pana au venit pompierii!
 2. Stai linistit ca nu esti singurul... Macaronarii sunt inebuniti de cand asteapta sa-si ridice masinile platite...le au blocate in concesionarii fara sa le spuna cineva motivul real,doar au primit scrisori in care se spune ca vor fi livrate cu intarziere!
 3. Da,astia pe aici vad ca nici macar nu au auzit de ceara aia,de fapt oamenii sunt vara la multe capitole!!!Infine,iar dat telefon in tara si vorbit cu fii-miu sa-mi cumpere si prin 24 cand vine in tara sotia dupa nepoata mea,sa-mi trimita aici toate tiganelile achizitionate! Bai dar problema cea mai grava,sa nu zic ce e legia lui Murphy,dupa ce am dat prin haion,ca atunci nu stiam,cu spray Svitol Lubrificante si cu o pensula plina cu vaselina si am prins ornanentul ala din plastic,culmea a fost ca dupa 2 zile saiba disparuta inauntru si-a facut simtita prezenta!
 4. Pai si are ceva ca am sters-o cand am prins suportul de numar cu suruburi...trebuie sa pun la loc un amestec de ulei cu vaselina sau poate ramane asa...apa nu prea cred ca ar putea intra acolo,dar...
 5. Pe mine nu ma incalzeste cu nimic cum va arata noul Duster,oricum a fost si va ramane sarantocul familiei!
 6. Intrebare intrebatoare,are ceva ca am sters vaselina din interiorul haionului? Nu curatam de vaselina pe acolo,dar a trebuit sa caut o saiba care mi-a cazut inauntru si pe care nu am gasit-o nici dupa ce era sa raman in mana cu haionul la cat l-am scuturat si la cat l-am trantit!!!Se vede in foto la ce ma refer,deci inainte de interventie si dupa!
 7. Dupa ce le-am examinat atent,am ajuns la concluzia ca sunt si astea teapa,deci le-am pus la pierderi langa suportii de numar,antene si husele de scaun testate pana acum!Asa ca m-am suparat si mi-am facut un inscris tip sticker,inscris care nu am idee cat va rezista ploilor de meteoriti la care va fi supus,dar totusi am sperante sa tina mai mult! :).Aasdar astept pareri despre lucrarea finala!
 8. Pana una alta mi-au ajuns literele 3D...dupa parerea voastra,pe ce distanta sa ma incadrez cu toata inscriptionarea si cam ce distanta sa las intre litere?
 9. Detinatorul suprem al recordurilor la capitolul autonomie in stand-by si autonomie in conversatie!The Nokia 3310 is back!
 10. Aici habitatul speciei respective e prin gradinile si curtile oamenilor,iar mai grav ca in cazul de fata,e cand se trateaza de o femela!Nu are rost sa discutam aiurea despre ceva ce nu stiti cum functioneaza aici in zona unde stau!
 11. Dintre toate telefoanele mai mult sau mai putin inteligente avute in decursul timpului (si am avut destule),singurul care le-a batut pe toate in autonomia bateriei,a fost si este Nokia 3310 (asta nou)!
 12. Ce ai vazut rosu si spui ca e rugina,sa discutat si rasdiscutat pe tot ce e grup Duster pe internet,deci ala e COR-TEN,adica un otel special cu ruginire controlata!La esapament nu ma bag pentru ca nu cunosc care e treaba cu filtrul ala tampit...in mod normal la un diesel fara acel filtru nu are voie sa rugineasca evacuarea din interior spre exterior!
 13. Pai pe grupul lor de pe facebook erau unii care se plangeau ca au ceva probleme si vor sa revina la original,nu cunosc exact ce anume pentru ca nu m-a interesat,infine daca spui ca e OK atunci asa o fi!Oricum asteptam (cel putin eu astept)un feedback mai in vara!
 14. Nu e oficial Dacia nimic,sunt doar diverse modificari facute de macaronari!Eu te sfatuiesc sa nu te complici. PS:Ti-am trimis pm cu locatia de unde provine chestiunea!