AdrianPop

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

AdrianPop last won the day on June 22

AdrianPop had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About AdrianPop

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH2 Diesel 4x4 110cp

Converted

 • Localitate
  Iasi

Recent Profile Visitors

112 profile views
 1. O mica plimbare...ca dupa ploaie Privelistea? Super Fara probleme, fara bruscat masina, fara turatii aiurea
 2. Multumesc. Deja am 90km cu el, deja a vazut un deal, 4x4 fu folosit la o intoarcere in panta pe iarba, mai urmeaza sa il fac ca un porc. Asta e dorinta mea: sa ajung la spalatorie si sa se vada doar parbrizul :)) Primele impresii: - masina e neasteptat de silentioasa la 110km/h, liniste in habitaclu si stabila - boxele se aud decent; la volum maxim cu caraie deloc - inca e ciudat ca la 60km/h sa dau a 6a
 3. Si....porcu' a venit! Prima poza in fata reprezentei. Mai multe poze o sa pun in zilele urmatoare, sa vad pe ce coclauri o duc Super mega incantat!
 4. Sa te bucuri de el...poze?
 5. Roata de rezerva, becuri, usi le verific eu, dar nivel antigel si presiunea? le cer lor?
 6. Wohooo, miercuri fac plata, joi e gata de livrare. Ce anume ar trebui sa verific inainte de a pleca cu ea de la reprezentanta? Intr-un topic scria ceva de nivelul uleiuliu. Alte idei?
 7. Alb cu jante negre si foliat
 8. Poate chiar a renuntat. Cea din showroom poate avea zgarieturi pe volan, plastice, tapiterie.
 9. Doar cei 2 centi ai mei Buna decizie de a lua explorer-ul: este de fapt un Laureate cu tot ce se poate pe el, mai ieftin cu vreo 800E per total Inainte de duster, m-am interesat de kadjar. Ei ofereau un discount de 700-1000E (nu mai stiu exact), daca luai o masina de pe stoc, care a stat mai putin de 6 luni. Deci as lua-o de pe stoc, daca are tot ce vreau eu (culoare, dotari), dar vreau un discount (macar 5-700E) Daca nu poti trai cu asta, asteapta masina noua: vine cam in o luna
 10. Livrare pe 2 iulie
 11. Aceeasi dilema am avut-o si eu. Am analizat toate posibilitatile si am dat comanda de PH2
 12. Sunt de acord cu tine la argumentele pro roata normala. Daca o sa fie nevoie, dau tot jos de acolo Nu inca...maine dimineata dau avansul si mi se va comunica si data livrarii.
 13. Ms de sugestie, dar prefer sa o las ascunsa.
 14. Ms mult. Acum am citit si eu email-ul cu preturile la accesorii scoruri nu gluma. Apoi am vazut ca unele sunt incluse. Pentru inceput o sa aiu cotiera si eleronul. Am totui o curiozitate. Vad ca se poate lua roata de dimensiuni reduse. Oare as castiga spatiu in portbagaj? Cel putin in logica mea combinata cu poza asta: s-ar traduce in mai mult spatiu in portbagaj, deoarece plafonul ala poate fi dus mai jos. Ar merita?
 15. O sa intreb luni daca se poate face proba in showroom fix la boxele alea.