Sari la conținut

RBH

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

6 Neutral

Despre RBH

  • Rang
    Dusterist
  1. RBH

    Ce se schimba?

    Salutare! Am fost zilele trecute sa ma interesez la dealerul local pentru a schimba duster ul de 130 cu cel de 150. Mi s-a spus ca nu putem face configurare de comanda , pentru ca se vinde doar ce este pe stoc /deja produs, deoarece se fac modificări la fabrica. Altfel spus dusterul 2 nu se mai produce. Aveți idee despre ce se întâmplă?
  2. RBH

    Duster 1.2 - 4X2

    Cred ca multi si-au luat 4x4 pentru vremurile de iarna cand autoritatile sunt surprinse de zapada pe asfalt.
  3. Sa o folosesti sanatos si fara incidente! Nu e mare diferenta la consum intre 2wd si 4wd. Eco in schimb se simte. Drumuri bune!
  4. RBH

    Rodaj

    Draga danielcijocar, nu cred ca il cunosti pe amicul meu asadar nu fii urâcios. In alta ordine de idei, atat dealerul cat si producatorul cat si utilizatorul finsl prefera ca vizitele in service sa fie cat mai tarziu iar producatorul sa aiba justificarea kilometrilor lungi pentru problemele masinilor. In cazul camioanelor lui un motor care mananca ulei e preferabil sa fie gasit cat mai repede dupa cum a explicat un coleg mai sus. Totodata producatorul sugereaza metoda medie de utilizare. Exista metode de intretinere care sunt departe de media indicata.
  5. RBH

    Rodaj

    Sincer la calea blanda ma gandeam si eu insa l-am luat in seama pe amicul meu pt ca mi-am amintit ca acum doi ani cand am fost la Sinaia pe drumul dintre Sinaia si Targoviste am intalnit grupuri de masini diverse modele dacia cu nr rosii "probe ***" pe care le calareau aia pe serpentine exact la ruptul fașului, in sus si in jos, dus intors pe serpentine exact in orele normale de program de lucru. Mai am mai putin de 1000 km de rodaj asa ca nu ma grabesc . Prea tare
  6. Sa-l folosesti sanatos! Al meu are camera pt ca personal nu-mi plac senzorii. La mai putin de 30 cm tipa continuu. Dureaza putin sa te obisnuiesti cu camera pentru este montata lateral de centrul masinii. Un avantaj al camerei este ca poti vedea "dupa colt", adica cand iesi dintr-o parcare vezi ce vine pe banda mult mai devreme decat ai vedea cu ochii. Am pus-o ca optional deci a fost montata de dealer si depinde de ei cu o aseaza. Cei de la noi au luatbla demontat dusterul orange sa vada montajul exact, pt ca e prima camera pe care o monteaza.
  7. RBH

    Salutare

    Sunt foarte incantat de masina. E o placere sa o conduci. Silentioasa, stabila. E atat de silentioasa ca daca ploua si iesi langa ea nu o auzi. E silentioasa si in mers si destul de puternica. Pe parte de 4x4 cat am mers cu ea se comporta bine. Am urcat cateva drumuri prin padure fara sa ma straduiesc, niste drumuri de tara mocirloase pe niste dealuri. Cam atat. Fara probleme. Doar ca pe dealuri am incaltat-o cu noroi pe roti. Desi am vazut ca sare de la roti nu prea s-a murdarit pe caroserie. S-ar vedea, e alba . Singurul lucru care ma preocupa e consumul. In regim mixt e 8. E inca in rodaj
  8. RBH

    Rodaj

    Salutare, Am o nedumerire legata de rodajul la duster. Cei de la reprezentanta mi-au recomandat sa o menajez primii 3000 de km, sa nu o turez prea repede, sa nu depasesc 3500 rotatii. Pe de alta parte am un amic care spune ca in rodaj ar trebui sa rupi masina. El si-a luat din Germania niste capuri de tir Scania si mecanicii de acolo au inceput sa le chinuie. Cica asa se face rodajul, ei si la astea mici fac la fel. Deci ce stiti despre asta?
  9. RBH

    Salutare

    Salutare! Duster Laureate 4x4 125 tce
×
×
  • Creează nouă...