Sari la conținut

mugurel05vap

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

mugurel05vap a câștigat ziua ultima dată pe 28 Mai 2017

mugurel05vap a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

13 Bun

Despre mugurel05vap

  • Rang
    Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

718 citiri profil
  1. Multumesc pentru comentariu colegu.ai foarte mare dreptate. Masina aceasta nu este pentru mine.Nu ma multumeste decit ca are 4x4,dar atunci cind trebuie sa cuplez acest 4x4 si trebuie sa bag mina pe dupa schimbatorul de viteze si paharul din locas mai "bag o dedicatie"la proiectant. Astazi am facut revizia de 1 an,pentru ca da masina am cumparato de noua,am intrat sub ea si m-a uimit cita rugina era sub ea. Esapamentul de la cap la cap.scutul,fuzetele,bratele erau toate rosii de rugina. Si sa nu credeti ca am facut off road cu ea sau ca am muncito.O data a vazut muntele in
  2. Multumesc,frumos,drumuri bune si tie si la toti colegii,fara evenimente neplacute! Nu am facut decit sa descriu masina din punctul meu de vedere si sa expun peripetiile mele avute intru-an an decind detin dusterul. M-am vazut nevoit sa revin cu o completare la primul post,adaugind experienta mea,cind am vazut cum sunt judecat de unii colegi.
  3. Scuze,este greseala mea pe care am remediato,este un PH2,fabricat in 04 2016. Nu am avut in proprietate doar Dacia,concomitent am avut si alte auto dar am facut referire la dacia pentru ca acesta este specificul forumului. Iar pentru comparatie am destul experienta te asigur.Nu numai pe turisme. Am condus de la IMS, Trabant cele mai simple pina la strainezele cu cele mai noi tehnologii.Acum lucrez pe un Volvo FH16.
  4. Salut,asa este nu am condus pina acum masini 4x4 decit urmatoarele pe care le-am avut in proprietate: ARO M461 4X4,daca nu sti i se mai spunea ai IMS.De care m-am despartit acum 2 ani. TV 12F,motor brasov 4x4, ARO D243 4X4 4X4, SUZUKY VITARA 4X4, OPEL FRONTERA 4X4. Iar urmatoarele care le-am condus in calitate de conducator auto angajat:LAND ROVER,TOYOTA HILUH,NISSAN NAVARA. Radiatoarele,nu este nici o aberatie asa mi s-a intimplat.Iar sistemul original de prindere este super de c***t. Doua cleme din plastic la mijlocul radiatorului,una stinga una dreapt
  5. Posesor de peste 20 ani de diferite auto marca Dacia si de un an Dacia duster nou varianta full. Ajungind in prezent la prima revizie si peste 18000 km. Cu toata sinceritatea nu recomand aceasta masina ,cum e vorba romanului "nici dusmanilor mei". De asemena pot spune despre aceasta masina ca ma dezamageste cu fiecare zi ce trece. Desii de celelalte modele dacia am fost multumit,chiar si berlina 1400,acum sunt hotarit ca urmatoarea masina sa nu mai fie dacia. Si pentru exemplificare o sa incerc sa scriu cite putin din nemultumirile mele: -o aerodinamica foarte sca
  6. Dusterul meu a ajuns ieri la dealer in Rm.Valcea.Azi am fost sa intocmim niste acte ,dar din cite am vazut cit de greu merge nu cred ca voi intra in posesia lui in aceasta saptamina.
  7. Poate o fi a mea,eu am comada data pentru duster diesel 4x4 vert altai seria limitata orange . Au incurcat adresa,si eo o astept la valcea .
  8. Am depus avansul in aceasta saptamina,pentru duster diesel 110 cp orange,culoare vert altai. Termenul de livrare pina la 24 aprilie (eu sper sa intirzie pina in mai). Am programat o iesire cu rulota de 1 mai si as vrea sa o fac tot cu loganul nu cu dusterul cel nou,dar vom vedea. Mentionez ca loganul kiss fm 2008 diesel 85 cp 70000km, il dau la dealer cind v-a venii cea noua prin programul buy back. Imi poate spune cineva daca pierd garantia masinii daca aleg sa-i montez eu cirligul de remorca?Nu in service,ci acasa.
  9. Multumesc pentru urari si pentru primirea calduroasa.
  10. mugurel05vap

    Fan Dacia

    Saulut,ma numesc mugurel sint posesor de auto dacia din anii 90. Am trecut prin aproape toate modelele.De luna viitoare voi fi si posesorul unui duster nou diesel 4x4.
×
×
  • Creează nouă...