Caphonne

Members
 • Content count

  328
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Caphonne last won the day on June 8

Caphonne had the most liked content!

Community Reputation

70 Excellent

About Caphonne

 • Rank
  Veteran Duster Member
 • Birthday 02/25/1980

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Imi doresc un Duster

Contact Methods

 • Yahoo
  cata_manolescu@yahoo.com

Converted

 • Localitate
  Popesti Leordeni

Recent Profile Visitors

251 profile views
 1. Ok, stai sa vina cazanul acasa sa vad cat am nevoie pentru 2 usi si usa portbagaj, sigur nu intra 20m dar nu cred ca il comand saptamana asta, ce ramane iti pot trimite, nu-i problema.
 2. Glumesti cu ''rotile au rulment'' ?
 3. Nu stiu de ce s-a stricat, mie mi-a vandut statia un nene mai vorbaret, calibrat in prezenta mea si mi-a spus clar, aranjezi cablul astfel incat sa faca bucle cat mai largi (nu stranse) si sa nu se incalece cablu peste cablu.Eu procedez asa, pun talpa pe plafon, trag usor de cablu pana se intinde cu mana bagata pe geamul de la sofer dupa care inchid usa din spate, pe urma il asez in masina.La viteza masinii bucla aia loveste usor plafonul, cu timpul vei vedea ca se formeaza o dunga asa unde se matuieste vopseaua, posibil ca si prinsul intre bara longitudinala si plafon sa-i cauzeze, depinde cat de tare este strans sa nu faca un fel de a 2-a masa.
 4. Cum este in sectiune, rotund, trapez, patrat? Gata am vazut in poze.
 5. costelandrei20 sper ca, cablul l-ai intins mai mult pe plafon, nu l-ai lasat asa cu bucla aia, cablul trebuie asezat in masina astfel incat sa faca un traseu fara prea multe bucle, deci surplusul nu se gace ghem si se indeasa sub presulet, se intinde frumos pe o suprafata mare fara curbe stranse si fara sa se incalice.
 6. Asa o tin si eu pe turism, sta bine si la voi, finut, discret, confirm si pentru Wilson Little Wil, are cumnatu' a folosit-o pe Logan acum pe Tucson , este multimit de ea.
 7. Daca erai din Bucuresti te ajutam dadeam o tura si imi puneam urechea la treaba, am un prost obicei in a auzii scartaieli si uruieli.
 8. La mine s-a rupt dupa 2 utilizari, umblati cu grija cand detasati talpa magnetica de masina.
 9. Aoleu ce motorizari sunt in articol.....mda.
 10. Pfff oare pentru PH2 exista vreo sansa sa bage clima automata la promotie cum au bagat pe Logan.La asta nou de tot trebuie sa apara oare vor pune clima automata?Am ajuns la concluzia ca tot Dusterul este cea mai ieftina masina 4x4 dupa vreo doua incercari mare ma aruncau in 24-28.000 euro....Daca va avea 4x4, cutie automata si clima ar fi super, asteptam.
 11. Naspa....eu vreau sa dau masina la buy back si sa iau altceva poate chiar un Duster dar cand aud ca nu au termene de livrare clare parca nu stiu...si la alte marci se pare ca astepti cateva luni.
 12. Hai frate muta baietii volane de pe dreapta pe stanga si nu se poate face la loc interiorul unui Duster, cine vrea si este hotarat poate face, repet mie imi place dar la plimbari este programata si fimea ca altfel asa ar ramane cu doua locuri, un mini camper.
 13. Vezi poate seamana http://www.tutorialelogan.ro/2014/01/schimbat-bujii-incandescente.html
 14. Cam asa e, mai bine ajuti un coleg sa scape de PH1 si sa treaca la altcveva decat cu ''marii dealeri'' care isi mai pun si ei destui bani peste.