Caphonne

Members
 • Content count

  301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Caphonne last won the day on January 4

Caphonne had the most liked content!

Community Reputation

69 Excellent

About Caphonne

 • Rank
  Veteran Duster Member
 • Birthday 02/25/1980

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Imi doresc un Duster

Contact Methods

 • Yahoo
  cata_manolescu@yahoo.com

Converted

 • Localitate
  Popesti Leordeni
 1. http://www.gripmaxtire.com/index.html Pretul comparat cu dimensiunea te cam intarata, nu am vazut nici un filmulet de prezentare, ce am gasit era pentru MT-uri.
 2. Imi spuneti si mie va rog ce inseamna RADIO 28 C la Duster PH2?
 3. Sa te bucuri de ea.
 4. Evacuarea este cosumabil, ca-i mai lungim noi viata cu cateva luni este altceva, de cazut tot cade.Eu am analizat un esapament folosit de pe un Logan (doream sa incerc ceva la Feroza) teava si toba nu aratau rau dupa cativa ani, problema era unde se imbina teava cu toba, acolo a aparut rugina si gaura.
 5. Atunci se strange latul mult in jurul lui BFG AT, voi mai stiti altceva cu fulg bune si vara si iarna dar AT nu guma de iarna cu crampoane mari.
 6. Eu as rupe discutia asta, va concentrati la AT-uri doar dpdv al folosirii lor iarna ceea ce nu prea este ok, hai sa le lasam AT-uri...opinia mea.
 7. Ma tot uit ca momentan doar ma uit, putine info si cea mai mare problema, stocul de pe site-uri nu este mereu real.Am intrebat la Michelin despre MT-urile postate anterior si Michelin Romania nu le importa, ce apare pe net sunt aduse din Germania.
 8. Am tot cautat si comparat pe net diverse AT-uri, am un fix cu clasa de franare pe suprafata umeda, la capitolul asta AT-urile stau cam prost si dupa cum stiti doar BFG AT are clasa B, am gasit insa o anvelopa cu clasa de franare C si profil destul de agresiv, pret cam mare insa 500 lei cu reducere. YOKOHAMA G012 215/70 R16 100S
 9. Eh daca dai de un militian rau se poate uite pe stalpul de la masina unde sunt trecute dimensiunile dar parca s-a mai renuntat la astfel de obiceiuri.
 10. Stef13 pentru mine nu este o veste buna, obisnuit cu masina din poza unde am loc suficient si cu turismul care ofera ceva conditii, sper sa ma descurc cand o sa vina vremea, nu sunt inalt rau am 1.83 si 100 kg, oi vedea.
 11. Incheietura mainii pe volan,volanul sa nu impiedice vizibilitatea instrumentelor de bord,in functie de asta automat reglezi si scaunul al carui spatar trebuie sa fie la un max 90 grade, unerii lipiti de spatar,dar repet daca pui incheieturile pe volan automat reglezi si scaunul si automat o sa ai si picioarele flexate ok din genunchi.
 12. Spune ca testul la amortizoare a iesit ok.