Caphonne

Members
 • Content count

  343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Caphonne last won the day on September 7

Caphonne had the most liked content!

Community Reputation

80 Excellent

About Caphonne

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Imi doresc un Duster

Contact Methods

 • Yahoo
  cata_manolescu@yahoo.com

Converted

 • Localitate
  Popesti Leordeni

Recent Profile Visitors

306 profile views
 1. Eu abia am gasit o bucata din ultimele 3 Skoda Yeti 4x4 din Romania si abia o dadeau la 22000 euro deci atentie erau ultimele 3 bucati, nu se incadra nici la cupon, acum Dacia mi-a dat reducere 2000 euro la Duster ca sa compenseze lipsa cuponului, 2000 de euro care pe factura sunt vreo 2100, intradevar am luat ce am gasit pe stoc ca, culoare si dotari, dar are tot ce trebuie pe ea, e 4x4.Sper sa fie ok asta nou si peste 2-3 ani sa il dau pe asta de il astept si sa il iau pe asta nou.
 2. La 20.000 euro nu te uiti dupa nici o alternativa 4x4 pentru ca nu exista, asta fac de un an ma uit si compar, tot la Duster am ajuns, dar sa nu deviem prea mult de la subiect.
 3. Nici o cheltuiala, nu desfac nimic de pe masina, nu sunt adeptul acestor interventii, Skoda are un suport de statie care a implicat 3 gauri si atat, vreau sa ma plimb in weekend nu sa ''repar'' la masina, imi ajunge cealalta din poza.
 4. Eu fara, navigatie senzori, camera, incalzire scaune, pack lock si jante dau 13700, are volan si schimbator in piele si vopsea metalizata, reducere 2000 euro dar nu este Explorer este Laureate
 5. Si ramane asa tot timpul, pleci si se blocheaza usile automat?
 6. Salut, stiam ca trebuie sa raspund cuiva, undeva.Nu am facut nimic nici macar nu am apucat sa iau cheder, in schimb mi-am comandat Duster, sa nu mai fiu intrus
 7. Salut, da asa am inteles ca este pe lant, tot motorizarea asta am comandat-o si eu.
 8. Salut, se poate afla cumva un termen de livrare exact sau unde este masina, daca am VIN-ul? Nu am platit decat 5% rezervarea, restul le-am spus clar ca ii achit cand vad masina.
 9. Eu le-am dat linkul public....
 10. https://www.facebook.com/groups/717097451790327/
 11. Salut, cum l-ai scos de la 18 la 15600? Eu nu inteleg nimic la astia pe siteuri cand faci configurari.Masina este full sau ai mai renuntat la dotari?S-a incadrat la cupon rabla? Mersi.
 12. La Norauto Bucuresti au un model de priza ok undeva la 25 lei.
 13. Around View Monitoring System cam asa ceva ?