Andorros

Members
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Andorros last won the day on January 23

Andorros had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

1 Follower

About Andorros

 • Rank
  Weekly Duster Member
 • Birthday 11/22/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  MOTOCICLISM SOFT ENDURO
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH2 Benzina 4x4 1.6 16v 114cp (H4M-Nissan)

Converted

 • Localitate
  Mioveni

Recent Profile Visitors

296 profile views
 1. Sâmbătă va trebui să-mi recuperez puradelul de la tabăra Oravița. Ar merge o plimbărică prin zonă. Oricum am sa urc până la ruinele cetății.
 2. Ok, clujeanul mia stârnit interesul. In măsura timpului disponibil, eu sunt interesat să-mi scot prăfuitul la pășune alpină. Ramane de vazut să sacrificăm un weekend, sau mai exact o duminică.
 3. Pentru sezonul 2017 ce planuri aveti si ce competitii doriti sa bifati? Asta asa...... sa mai sterg praful de pe topic. Si sa incerc si eu noua interfata a forumului.
 4. Incorect -porbagaj -jigler -jiglor -etrieri -bari -semering Corect -portbagaj -jiclor -etriere -bare -simering Cauciucuri este impropriu spus deoarece reprezinta materia prima din care sunt facute ANVELOPELE.
 5. http://www.romanvelope.ro/product-60629.html Am o mancarime sa-i trag un Buy. Arata bine, review-uri bunicele, mai ramane deblocarea fondurilor.
 6. http://www.4x4-offroadreifen.de/pages/4x4-reifenprogramm/grabber-at3-10.php Vad ca au muntele cu fulg........
 7. Interesant review! http://www.gustafn.com/vehicles/tires/
 8. Sau https://www.autopneu.ro/autoturisme/22570r16-103t-gripmax-at-owl-22570r16tgrat.html Ar fi bunicele si pe zapada!
 9. "Dar vad ca acuma au promotie la BFG AT KO2 la 470 lei, eu le-am luat cu 520. Pretul mi se pare super ok. https://www.autopneu...n-ko2-3042.html " Daca tot ma bag la al doilea set de gume, as opta pentru dimensiuni putin mai generoase: 225/70/R16. Bun ar fi fost pretul asta ptr ce-mi trebuie mie! Asa ca mai cautam, vad ca ies promotiile odata cu ghioceii.
 10. Mda, mai asteptam putintel pana trecem de garantie si mai vedem. Poate trecem direct pe hybrid.
 11. http://www.click.ro/news/national/update-traficul-pe-cei-15-km-din-autostrada-lugoj-deva-se-deschide-luni-dupa-masa Bai ce am ratat!
 12. Ceva noutati? Traiesc cu impresia ca am ratat link-ul cu toate pozele.
 13. Pai 19 era din oficiu.....glumesc. Toata stima pentru echipa de toreadori care reusesc sa imblinzeasca bestiile alea si multumim pentru participare.
 14. Eu am facut ceva probe cu dansul si pot spune ca este dependent de scripete.Cat despre utilitate eu zic ca este suficient pentru un Dustarel.
 15. O alta problema: organizatorii daca ar putea identifica o spalatorie auto prin apropierea cartierului general. Nu de alta dar vrem sa fim regulamentari la uniforma.