maxmaia

Members
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

1 Follower

About maxmaia

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH2 Diesel 4x4 110cp

Converted

 • Localitate
  Suceava

Recent Profile Visitors

296 profile views
 1. http://www.economica.net/dacia-persana-renault-va-produce-modelul-duster-in-iran-din-2018_141812.html
 2. @bbm te rog sa ne tii la curent daca reusesti sa pui multiplexor :). Merci.
 3. @bbm si a mea e din 2016 (septembrie). Dar dupa update nu e nici un meniu nou. Din ce inteleg trebuie activat din diagnora, iar ca sa ai si niste date relevante pe acolo, ar mai trebui si un multiplexor (asta se poate aduga? exista in comert?).
 4. Nici nu ma asteptam la altcineva sa raspunda. Merci @t0rquemada Busola aia e acolo si e inactiva? Ca n-am gasit-o...
 5. Mentiune: Update-ul a fost de la versiunea 7.0.5 la versiunea 8.0.5.
 6. Am primit un mail de la Dacia cu un update gratuit de medianav: "We released a free system update for a more proper operation and enjoyable navigation experience." Stie cineva ce aduce nou?
 7. La semnatura cred ca ar trebui schimbat din PH1 in PH2 sa nu derutezi lumea. In rest, drumuri bune, fara peripetii nedorite!
 8. mystery solved, merci @t0rquemada!
 9. @SANDU O sa mai observ in continuare fluctuatiole la bricheta...e posibil sa fie si de consumatori (am o camera mereu conectata pe voltmetru). Iar iarna la -20 grade pornea f usor.
 10. Am aceleasi valori...fluctueaza de pe la 11V pana la 14V...nu l-am bagat in seama prea tare din moment ce totul merge ok.
 11. Din pacate nu l-am luat din prima, si apoi ori de lene, ori m-am gandit ca transportul costa jumatate din filtru si nu se justifica, nu l-am mai luat
 12. @AdrianPop vezi traseul firului si positionarea in filmulteul asta (sper sa mearga): https://mega.nz/#!xvgCXJQa!TYyfSqUNaIdOj8tw6YZmZvmis5Sw-Sg4_nl78s3MT3I De acord total cu @bbm, sunt cateva reflexii din parbriz. Recomand cu caldura sa-ti iei si filtrul. Daca nu are deja update-ul de firmware facut, si are o versiune sub 2.02, te sfatuiesc sa-i faci actualizarea.
 13. Doar daca vrei sa mergi la consum, eu nu recomand, e gatuita rau masina daca schimbi la recomandarea lui.
 14. acum schimb intre 2500-3000; cand mergeam al consum, schimbam sub 2500
 15. La mine e 5.9 mixt, nu merg la consum; o singura data am mers la consum, si am putut scoate 4, dar atunci eram in rodaj si schimbat vitezele la turatii joase.