Sari la conținut

adilos

Members
  • Număr conținut

    124
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de adilos

  1. multe recall-uri sunt si pentru o reclama asa...usor mascata, de cele mai multe ori sunt rechemate pentru un surub de nu stiu unde, de uns nu stiu ce porcarioara, ca pentru probleme reale nu prea am auzit cel putin din partea Dacia. Problema cu AC-ul care nu mai racea dupa 400-500km,daca reclamai faceau ceva,daca nu ghinion, Cand virezi de la stg la dr maxim pe loc, vibreaza si face ca toate alea, cei de la Dacia spun ca din cauza anvelopelor face asa, Fluieratul intre 1500-2000 rpm, alt zgomot normal, Nu exista cand schimbam din a1a in a2a sa nu agate asta ce imi vine acum in minte ca si
  2. Cred ca mai bine o apuci pe caile judecatii,ca nu cred ca se va rezolva pe cale amiabila,mai ales ca dupa atat timp se trezesc sa mai faca nu stiu ce expertiza,mai ales ca ei stiu dar nu recunosc problema aceasta.
  3. 15500 Euro TVA inclus Deductibil,se elibereaza factura. 35454km
  4. ca sa fie clar,eu nu am nimic de castigat din chestia asta,ba mai mult nu caut sa intru in polemici cu nimeni ca nu am de ce. daca credeti ca am vazut asa ceva bine,nu iar bine. @MBM discutia este de 1.2 tce nu stiu de ce ai impresia ca se discuta despre alt model.
  5. intr-adevar baietii din service vorbeau de un alt caz dar cu motorizare 1.2 cat despre soft nu stiu ce versiune aveam.
  6. asta au facut,RESOFTAT CALCULATOR INJECTIE. da,problema este aceiasi,nu mai racea dupa un drum mai lung cu AC-ul functionand.
  7. la loganul 0.9 au resoftat calculatorul de injectie fara a schimba consola,au zis ca s-a rezolvat,astept urmatorul drum mai lung.
  8. da.......mi-am cumparat alta masina ,nu am rezolvat nimic,cei de la service nu au mai zis nimic,dar am observat la toate masinile acelasi suierat,deci cel mai probabil nu isi vor bate capul cei de la Dacia sa o rezolve.bine macar ca acest suierat nu influenteaza cu nimic buna functionare a motorului.
  9. ce interes am eu ca sa vorbesc aiurea,dar ma rog,daca zici tu ca nu exista..........nu exista. colegul nostru ce a rezolvat cu garantia?
  10. problema este alta,te trateza ca pe un print pana semnezi contractul de livrare si dupa,se uita cu curul la tine,la fel si cand apelezi la service. eu am cumparat pt firma Dacia,sincer mai mult pentru pret nu de patriot,dar in Germania se comporta altfel cu tine,fie ca cumperi Dacia sau Mercedes,si acolo Dacia nu se joaca cand vine vorba de client.saptamana viitoare ajung prin Germania si chiar o sa ma interesez de ce s-a intamplat cu cei care au avut probleme.
  11. nu este vorba de freon,face foarta multa gheata pe conducte si nu mai permite aerului sa treaca(pe viteza maxima deabia sufla aeroterma),dupe ce o opresti 50-60 minute isi revine ca se dezgheata. au schimbat consola de la AC si au resoftat-o,ce-i drept nu mai sunt probleme.
  12. dupa 300-400 km nu mai baga aer rece,eu am patit-o anul trecut avea masina 10000km,si anul asta am patit-o si cu un Logan 0.9,si da cunosc problema,o remediaza,dar dac o reclami altfel nu fac o rechemare.
  13. este clar o problema a motorului,am vazut anul asta in Germania 2 Duster 1.2 cu motorul in batista(2015-45000km si 2016-25000-30000km),asa ca se caca pe ei aiurea. dar ce ne mai miram,cand ei au o problema cu consola de la AC si nu fac o rechemare oficiala si numai daca reclami problema se apuca sa schimbe consola si o resoftare.
×
×
  • Creează nouă...