MBM

Members
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About MBM

 • Rank
  Weekly Duster Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH2 Benzina 1.2 TCe 4x4 125cp

Converted

 • Localitate
  DB
 1. Ploesti - Moinesti si retur, 640km, 2 persoane + 150kg bagaje, AC ON 500 KM, ECO OFF, consum mediu 7,4 l/100 km, viteza medie 65 km/h
 2. Oare asa arata noul Duster? Primele imagini cu noua Dacia Duster, varianta cu 7 locuri http://www.profm.ro/stiri/news/auto/primele-imagini-cu-dacia-duster-varianta-cu-7-locuri-33409
 3. Felicitari pentru alegerea facuta. O sa fi incantat de ce poate masina. De ce ai ales 1.2 Tce?
 4. Hopa! Si Dci consuma ulei? Poate se face un topic separat " DCI consuma ulei" asta sa nu fim numai noi cu 1.2 Tce in prim plan ca mancatori de ulei.
 5. Maine (daca nu este prea tarziu) am sa fac masuratoarea.
 6. La service o sa-ti spuna ca este un consum normal, daca la 2500 km a consumat 2-3 mm pe joja. La mine de la revizia de un an nivelul a ramas pe max insa nu am facut decat 2000 km.
 7. Dar uleiul. Cat a consumat?
 8. La alimentare pe pompa este o eticheta care "spune" caracteristicile motorinei. Eu am benzinar insa alimentand un diesel la Petrom am vazut ca scrie "filtrabilitate max. -20 C" asta ar insemna ca sub acea temperatura motorina nu mai trece prin filtru. Asadar, atentie la tempetatura si motorina!
 9. Succes! si sa auzim de bine.
 10. Eu am aceasta foaie atasata la sfarsitul Carnetului de garantie (fara sa o solicit) si am presupus ca "asa e la toate"
 11. @Stef parerea mea este sa completezi cu Dacia oil plus (trebuie sa ai si tu o hartie ca cea prezentata de MAK) si cred ca trebuie obligatoriu W40. Cand o sa faci schimbul iti ramane bidonul si sti exact tipul de ulei.
 12. Felicitari pentru achizitie. De ce ai ales aceasta motorizare? Sa nu spui ca dupa informatiile citite pe [u][color="#008000"][url="http://www.forumduster.ro/"]forum[/url][/color][/u] ca nu crede nimeni.
 13. Mai oameni buni, hai sa nu-l judecam pe Stefan. El a patit un necaz si acum incearca (cum ar face oricare din noi) sa obtina o mediatizare cat mai mare a cazului. Probabil stie ca ca daca noi ne dam cu parerea, aceste postari nu schimba pozitia Dacia. El va obtine ceva, poate, doar dupa deschiderea unei actiuni in instanta, pentru viciu ascuns. Prin mediatizarea cazului pe cam toate forumurile care au referire la motorul 1.2 Tce, el, probabil, a reusit sa faca multi clienti potentiali Duster sa ia alt motor, nu sa renute la masina. Referitor la celelante postari, mai este un pic si noi astia care am cumparat masini cu motoare 1.2 suntem declarati tampiti si iresponsabili deorece toata lumea stie ca acest motor a fost construit doar pentru ca Renault sa-si faca reclama proasta iar noi nu am inteles acest fapt. Va rog sa-mi spuneti cate motoare de acest tip au probleme si cat ar fi proncentul din totalul de astfel de motoare vandute in Europa ca sa stiu daca ii dau foc sau o sa ma mearga inca cativa ani.
 14. Mak, parerea mea este ca nu ai senzori. La mine, daca plec 1m cu o roata mai moale se aprinde indicatorul. Sa mergi 30 km si apoi sa se aprinda, chiar este aiurea.