polstel

Members
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

polstel last won the day on June 11 2015

polstel had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About polstel

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH2 Diesel 4x4 110cp

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

97 profile views
 1. Pentru becul de zi, cel aprins tot timpul, ce îmi puteți recomanda. Eu aș dori cu led dar va rog pe voi, cei care ați schimbat deja acest bec, să mă sfătuiți cum e mai bine. Mulțumesc!
 2. Postez fotografii cu dimensiunea ștergătoarelor în ordinea următoare: șofer, dreapta șoferului și spate. Apoi am intercalat și poze cu distanța dintre ștergătoarele din față și cu limita de curățare a ștergătorului din spate.
 3. Postez fotografii cu dimensiunea ștergătoarelor în ordinea următoare: șofer, dreapta șoferului și spate. Apoi am intercalat și poze cu distanța dintre ștergătoarele din față și cu limita de curățare a ștergătorului din spate.
 4. Momentan sunt în concediu în Maramureș și o să încerc să merg pe câteva drumuri mai montane în această minunată regiune a țării noastre. Aveți idee de trasee sau drumuri practicabile în condiții normale sau sigure cât de cât în zonă? O să încerc și pe cont propriu în Munții Maramureșului și poate pe Munții Rodnei zilele următoare.
 5. dacă tot m-a preocupat subiectul așa de mult, am găsit în for-umul dacioților din Anglia un topic despre cum sa poti asculta muzica de pe stick chiar dacă medianavul nu o "vede" prin accesarea fișierelor de tip windows media playlist (care au extensia *.wpl) http://www.daciaforum.co.uk/ /topic/1570-folder-limit-on-media-nav/
 6. revin cu informații de la sursă, adică de la Dacia - vocea clientului: Buna ziua, Stimate domnule, Referitor la solicitarea dumneavoastra, va informam ca sistemul Media Nav poate citi informatiile dupa un stick de memorie de capacitate de maxim 32 de GB format in sistem "FAT 32", vam ai informam ca in decurs de 90 de zile de la achizitionarea vehiculului aveti posibilitatea de a actualiza gratuit hartiile sistemului de navigatie. Atasat va transmitem pasii ce trebuie urmati in vederea actualizarii hartilor. Va mai informam ca sistemul Media Nav poate reda de pe stick-ul de memorie doar melodii in format MP3. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16, la adresa de e-mailvocea.clientului@daciagroup.com sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro. Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400. Cu consideratie, Agent Servicii Client , Tomescu Mihai Alexandru Daca doriti sa reveniti cu un nou mesaj avem rugamintea sa raspundeti la acest e-mail folosind butonul " Reply " --------------- Mesaj original --------------- De la: Trimis: C?tre: Subiect: Port USB Dacia Duster facelift Buna ziua.Sunt proaspat posesor al unui autoturism Dacia Duster, care are sistemul MediaNav, achizitionat prin Meridian Vest Bucuresti.Am rugamintea sa imi comunicati datele tehnice despre Media Nav care sa cuprinda si capacitatea pe care o poate citi slotul USB. Unii utilizatori declara ca portul nu poate citi mai mult de 32 de gb de pe un stick USB formatat FAT32.Astept cu interes detalii tehnice ale aparatului.Va multumesc,Cu stima, Media_Nav_Toolbox_User_Guide1.pdf
 7. cred că modelul ultrafit de la sandisk e o țâră mai mic. dar la dimensiunile astea nano ce mai contează acolo un milimetru ...
 8. Este adevărat ce zici, că MediaNav-ul este un device rudimentar, dar de ce să nu aflăm cât de rudimentar este? Cred că voi cumpăra memoria de 64 și o să fac încercări și vă zic rezultatul.
 9. Cred că aici am găsit rezolvarea la preocupările mele. Trag următoarea concluzie: Dacă FAT 32 este singura variantă posibilă de a fi văzut un stick pe USB la MediaNav iar în aceste condiții partiția nu poate avea o dimensiune mai mare de 32 de GB, nu îmi rămâne decât să fac pe HDD sau pe stick-ul USB mai multe partiții a câte 32 de Gb fiecare. Totuși, mă întreb dacă introducând un stick sau un HDD pe mufa USB, device-ul de la Duster va vedea mai multe partiții făcute pe el?
 10. nu îl vede deloc sau nu vede mai mult de 32 de Gb? ai formatat HDD în prealabil pentru FAT32?
 11. Bine ai venit printre posesorii de Duster! Mulți km de acum înainte fără incidente.
 12. excelentă baza de date. multe accesorii. dar de unde pot fi achiziționate?
 13. am trecut de prima mie!
 14. asta ar însemna investiție de care nu sunt sigur. dar nu e o idee rea. aș putea să folosesc HDD-ul, în caz că nu îl vede MediaNav-ul, la tv-ul meu cel smart pe post de înregistrator de programe, filme etc.