Sari la conținut

Duster2

Members
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre Duster2

  • Rang
    Dusterist
  1. A mai observat cineva o scartaiala in zona torpedoului la mici denivelari?
  2. Multumesc. In anglia sunt probleme mari cu rugina, dar se faceau in India. Cred ca renunt la ideea cu bandourile.
  3. A observat cineva dintre cei care au masina putin mai veche daca bandourile pt protectie au creat probleme in timp? Despre rugina mai exact era vorba.
  4. sh la mana a doua ph2 duster model 2013
  5. Ma scuzati daca nu am vocabularul dumneavoastra dar poate cand alti copii erau la scoala si faceau meditatii alti copii trebuiau sa munceasca, si nu-mi pare rau deloc eu mi-am luat prima masina la 20 de ani singur nu mi-a dat-o mama cu tata ce ai sa faci tu toata viata ta eu am facut deja asa ca am incheiat discutia.
  6. alo domnul fac si 7000mii de km pe saptamana barcelona romania sau anglia romania nu stii cu ce ma ocup mai bine taci. Nu stau eu sa ti dau explicati tie la 18 ani la primul job am lucrat pe distributie faceam 400 500 km zilnic. Crezi ca toata lumea merge ca tine cu masina sambata sa te duci la tara sa ti iei oua.
  7. La dacia e normal. Asa bate injectia la toate nu numai la a ta stai linistit, ei spun ca ar trebui sa schimbi peste 2500 de ture sa nu afectezi turbina dar la peste 2500 de ture zici ca iese motorul prin capota. Stati un pic sa se incalzeasca sa vedeti probleme atunci cu turatia am vazut ca au problema asta o groaza de oameni pe aici, mie asta i-mi mai lipsea ca i dadeam foc.
  8. Am peste 1 mil de km la 30 si ceva de ani km facuti cu mai toate tipurile de masini asa ca nu ai cum sa ma convingi, asta e una dintre masinile mele nu singura am luat o ca e ieftina dar nu ca e si buna si nu m-am inselat. Subiect inchis, i-mi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu comentariile mele.
  9. De la vopseaua de pe ea care se zgarie chiar daca lovesti si o musca pana la plasticele care zornaie mereu, motorul care are probleme (1,5d) a mai ramas ceva? Asta e un forum ca pe orice forum sunt pareri pro si contra.
  10. Corect, astia au fost bani, ma asteptam sa fie o masina prost facuta dar nici chiar asa de prost. Aici sunt multi infocati care le au primit gratis sau care au trecut de 1310 la duster.
  11. Duster e varza tot o dacie ieftina.
  12. Am luat dustere ca nu am avut bani de ML, si aia ca a dat Germania pe Romania e chiar de tot cazuri 1 la 1 milion .
  13. Mai mic ca ala nu cred ca are cum sa fie.
×
×
  • Creează nouă...