Sari la conținut

CDN

Members
  • Număr conținut

    133
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

CDN a câștigat ziua ultima dată pe 18 Septembrie 2015

CDN a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

24 Excelent

Despre CDN

  • Rang
    Costy
  • Dată Naștere 09.06.1982

Vizitatori Recenți Profil

1.053 citiri profil
  1. Salut, Imi spui un pret pentru intercooler si far dreapta(pe negru) pentru un Duster 4x4, 1.5dci 2012. Multumesc
  2. Salut, ai cumva cardan pentru duster 2012, 4x4? Si dacă Da, un pret te rog. Multumesc
  3. Salut, din pacate nu am avut timp sa ma ocup, trebuie sa plec din Tara pentru cateva luni si sunt nevoit sa ma duc asa cu ea? sper sa nu ma lase?
  4. Eu sunt din Brasov Dar, masina o fac in Constanta. Intre timp mi-am adus aminte de denumire: sincron viteza 3, surpriza este atunci când desfac cutia, ce mai este de schimbat pe acolo(rulmenti....) Piesa nu poate fi comandată decat dupa ce dau cutia jos, se comanda dupa codul de pe cutie si termen de livrare undeva la 7zile, ca si cost piesa in jur la 500lei, deci masina blocată undeva la 7-9 zile! Revin cand ma apuc de treaba!
  5. Salut, aceeasi problema am avut si eu la viteza 3 si nu i-am acordat atentie. După mai bine de un an, problema s-a accentuat, am vorbit cu niste prieteni mecanici, cărora le-am povestit despre Problema. Soluția este :se da cutia jos, se desface si se schimba un fel de angrenaj(nu imi aduc aminte denumirea exacta) special pentru viteza 3. Probabil in 2 saptamani ajung sa fac operațiunea asta, daca se rezolva, revin si te anunt!
  6. Intrebare legata de iluminat cu led, se poate monta un reglaj/potentiometru care sa regleze intensitatea luminii? Am schimbat pe led si nopatea este deranjant la condus, lumina este prea puternica(aici ma refer doar la lumina din ceas) Merci anticipat.
  7. Salut, postez tot aici legat de camera si sper sa nu fie o problema. Ceva pareri despre camera din link? https://www.olx.ro/oferta/camera-video-auto-full-hd-cu-wi-fi-detectie-accident-lovituri-parcare-ID8vRjt.html#c719ed272c;promoted Multumesc!
  8. Ma bag si eu ca musca, ce legatura are telefonul cu calitatea sunetului pe care o are interlocutorul meu? Daca vrei sa schimbi microfonul, o faci pentru ca celalalt sa te auda mai bine, zic si eu
  9. Vand volan imbracat in piele, cu cusatura rosie, volanul nu prezinta defecte! Il vand deoarece nu se potriveste pe masina mea, eu am PH1 si cred ca acesta este pentru PH2, cand l-am cumparat nu m-am gandit ca partea din spate difera. Pret 250lei negociabil. Multumes, Costi P.S. In poza 4 si 5 se vede prinderea volanului, in ultima poza se vede prinderea volanului pe care il am pe masina!
  10. Pai ma gandesc ca este mai ok in weekend decat in cursul saptamanii, zic si Eu, nu stiu!
  11. Dacă este in weekend, ma bag si eu ?
  12. CDN

    Resoftare

    Merci de informatii, credeam ca este mai usor, la ce imi povestesti tu este destul de complicat de dus motorul la 110hp. Te mai intreb ceva(vad ca esti mai in cunostiinta de cauza) atunci el ce vrea sa-mi faca de fapt? El a spus ca este resoftare!
  13. CDN

    Resoftare

    Salut, am gasit pe cineva din Pitesti care a spus ca face modificarea cu softul de fabrica pentru 110hp!
×
×
  • Creează nouă...