Sari la conținut

CristiZ

Members
  • Număr conținut

    963
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    11

CristiZ a câștigat ziua ultima dată pe 5 Octombrie 2017

CristiZ a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

152 Excelent

Despre CristiZ

  • Rang
    Senior

Vizitatori Recenți Profil

2.418 citiri profil
  1. Uleiul pentru cutie si grup e ieftin si putin cantitativ. Nu strica de schimbat mai des mai ales daca forjezi masina.
  2. Daca dai doar amortizoarele, le vreau eu! Arcurile se potrivesc si la alte seturi deci le vei da usor
  3. Masina va fi mai stabila decat cu suspensia de fabrica dar va fi mai rigida. Trebuie instalat si kitul de coborare motor. Diferenta de 5cm ajuta mult in offroad, face diferenta de multe ori. Eu recomand
  4. Salut, Pana acum, la scurt timp, mi s-au rupt 4 prezoane, cate doua pentru fiecare roata din fata. Doua la service Dacia si altele doua la vulcanizare. Nu sunt stranse foarte tare si nici cu pistolul. Care sa fie problema? Se desfac foarte greu dupa un timp. Exista prezoane mai bune care sa nu oxideze? (in caz ca asta ar fi problema - rugina, etc) Multumesc!
  5. Salut. Ce inseamna mai exact acest upgrade si cum se procedeaza?
  6. Confirm si eu ca asa se procedeaza si totul e ok dupa asta. Cu mentiunea ca eroarea in bord apare dupa ceva km buni, nu imediat.
  7. Pe Planetara sunnati-l daca vreti un raspuns rapid...
  8. Salut. Cum functioneaza mai exact? S-ar putea folosi si la inchiderea din alarma, deci cand nu este contatul pus?
  9. 4x4 ph2 diesel, 8-9 oras, 7.5 maxim in afara daca o alerg. Cum iese de pe asfalt, creste imediat consumul
  10. Suspensie reglabila din fabrica??!! Cum functioneaza? De pa anul vom avea si sistem de franare automat https://www.promotor.ro/masini-noi/news/din-2020-toate-masinile-noi-vor-avea-sistem-de-franare-automata-in-caz-de-urgenta-17876596
  11. Interesant asta cu impactul lateral. A mai "experimentat" cineva? Ma ingrijoreaza, vreau si eu sa imi montez troliu dar sub bara. Cat despre pietoni... clar ca nu e asa placut si consecintele pot fi foarte grave. Poate era mai buna varianta demontabila.
  12. In tabloul de bord de mai sus vad cel putin doua leduri interesante: unul care cred ca simbolizeaza reglarea garzii la sol si altul care indica risc de coliziune cred. Ni se pregateste ceva?
×
×
  • Creează nouă...