SANDOKAN

Members
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

SANDOKAN last won the day on March 4 2016

SANDOKAN had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

3 Followers

About SANDOKAN

 • Rank
  Weekly Duster Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH1 Diesel 4x2 110cp

Converted

 • Localitate
  GALATI
 1. Salut, Oglinda se potriveste perfect pe nuca de la PH1. O am montata de 2 ani si functioneaza perfect.Alimentarea se face de la plafoniera. Am cumparat oglinda cu 40 ron de la dezmembrari.
 2. Salut, Al meu Duster: https://www.youtube.com/watch?v=ELzwkInaqKU
 3. Are cineva schema de la cutia de sigurante si relee pentru 1,5dci110cp? Ma intereseaza ce cupleaza fiecare releu si siguranta.
 4. Usile se inchid foarte bine - nu trebuiesc impinse cu umarul. Daca ai masura distantele intre usi si stalpi - praguri( in unele cazuri mai mari de 1cm ) si daca ai potrivi marimea chederelor pe fiecare zona, ceea ce am facut, rezultatul este cel scontat = foarte bun. De altfel in primele zile(3-4) usile se inchid exact ca la un Duster nou. Chedere alese de mine si profilul lor, se porivesc foarte bine. Inainte de a lipi chederele, curatati foarte bine si degresati cu acetona. Banda dublu adeziv este 3M, se lipeste extrem de bine. Se poate cumpara, separat, tot de pe Aliexpres - daca doriti sa folositi alt cheder care are adezivul prost sau alte elemente decorative.
 5. Foto chedere montate. Cele de la praguri etanseaza perfect.(la opel astra intalnim chederele puse asa), mai bine decat cele de origine.
 6. Chederele cumparate de voi nu au banda adeziv 3m.La temperatura mare se dezlipesc. Unii au lipit cu silicon sau prenandez..... . In plus sunt mici - nu le poti folosi decat putin la capota motor si intre usi. Am comandat pe Aliexpres chedere D big si P type care au banda dublu adeziv 3M. Cand le primesc si dupa ce le montez postez poze. http://de.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20160808014125&SearchText=weatherstripping+for+cars
 7. poti fi mai explicit? de ce nu se potriveste? Nu se poate prinde in interior; are o forma atipica; etc. Legaturile sunt ok.
 8. Se poate inlocui tabloul bord(model 2010) cu tablou bord (model 2015)?
 9. Am cumparat de la novline pentru 2x4 si merita. Se monteaza usor - pe partea dreapta, unde este busonul de alimentare, protejeaza teava rezervorului, nu se face nici o modificare, se potrivesc perfect, insonorizeaza si sunt rezistente(abs)
 10. http://de.aliexpress.com/wholesale?SearchText=renault+duster&catId=&initiative_id=AS_20160304022819