fred

Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

fred last won the day on February 22 2014

fred had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About fred

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH2 Diesel 4x4 110cp

Converted

 • Localitate
  galati
 1. Nu stiu ce sa mai cred despre"marii''softisti de la dacia.Range-ul e varza,la mine scaderea range-lui e din 10 in 10 km Cand ajunge la o autonomie de 120 km piu piu vezi ca mai ai o autonomie de 50 km si lucrul asta e standardizat la dusterul meu si asta dupa celebra si mult asteptata resoftare.Ultima data alta surpriza 120km autonomie si piu piu piu 50 km dupa cateva sute de metri de mers,vezi ca mai ai 40 km,fuguta la peco.Verific range-ul la scenic -surpriza- scaderea se face din km in km si nu din 10 in 10 km.Asa ca nu va mai bateti capul cat consum e pe o pavela ca realitatea e alta si numai domnii de la dacia o stiu dar o tin secreta.
 2. Sistemul de monitorizare pneuri la ph2 va functiona ca si range-ul,dupa resoftare,un mare fiiiss!!!!!!
 3. Cel mai sigur sistem de monitorizare pneuri.Alimentarea se face din plafoniera.
 4. O plimbare la service si se rezolva,probabil nu e activata din soft.
 5. Am facut resoftare,care a durat 4 ore pe fisa de reparatie scrie: 1.Aplicare O.T.S-O.B.V.C.,calibrare T.B. 2.Golire umplere instalatie A.C-350ml freon 3.Reinitializare injectoare. 4.Test rutier- 14 km 5.Reprogramare U.C.F inj. Dupa o munca de peste jumatate de an speram ca domnii de la dacia au facut treaba buna la capitolul relanti ,problema A.C nu este rezolvata,inca se lucreza la ea.La capitolul impresii e prea devreme sa ma pronunt vom vedea in timp daca va mai apare buclucasul relanti.
 6. La Galati se sta la rand pentru resoftare!!!
 7. [u][color="#008000"][url="http://www.forumduster.ro/"]forum[/url][/color][/u] dacia duster-italia
 8. https://www.youtube.com/watch?v=zgQiEr4sbl8 asta ce-o mai fi!!!!
 9. @sealife, Ieri am fost la apan dacia cu"dansul" relantiului,raspunsul a fost sec nu avem nici o solutie asteptam indicatii pretioase de la departamentul tehnic pana atunci asteptati!Azi am sunat la vocea clientului,raspunsul tot sec asteptati va vom contacta.Cam la asta s-a rezumat rezolvarea relantiului.
 10. La dusterul meu pana apare softul nou,folosesc softul meu,avaria cateva secunde si am rezolvat relantiul.Pe langa alte probleme si partea de ecranare a componentelor electronice lasa de dorit.
 11. Revin cu filmul. http://youtu.be/uCVbXYixUIA http://youtu.be/dh4iY9fbJyg
 12. scuze! nu se incarca filmul cu oscilatii relanti.
 13. cred ca aici e problema de ecranaj!!!!