Larry82

Members
 • Content count

  185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Larry82 last won the day on July 1

Larry82 had the most liked content!

Community Reputation

84 Excellent

About Larry82

 • Rank
  Duster Member
 • Birthday 01/09/1982

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH1 Diesel 4x4 110cp

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Vezi asta http://www.decathlon.com.au/p/8353348_living-room-3-m-x-3-m-fresh.html#/9-235-_ (din pacate acum nu merge pagina din RO) costa 635 lei sau ceva in jurul acestei sume. Eu am unul si-l folosesc la pescuit.
 2. Originala am si eu si nu am nicio problema cu ea (nu se misca, nu scartaie etc.)!
 3. Am si eu o rugaminte pentru colegii cu PH1 diesel 4x4 anvelopele din fabrica Continental Cross Contact, sa masoare distanta de la baza oglinzii exterioare pana la sol si sa-mi spuna si mie cati cm sunt. Nu stiu de ce am impresia ca al meu Duster este mai lasat Multumesc anticipat.
 4. La BMW e explicabil de ce merg cu proiectoarele pornite, nu pot aprinde faza de intalnire pentru ca au angel eyes si nu se mai vede frumos Si eu mai aplic faza cu lumina de ceata dar pana acum slabe rezultate.
 5. @vladionut climatizarea nu trebuie sa fie pe recilcurare. Porneste si aerul conditionat sa elimini umezeala din masina.
 6. Am folosit o scula din plastic . Carcasa este fixata cu niste picioruse care se declipseaza relativ usor. Porneste si tu de sus ca daca raman semne nu se vad. Mi-e ciuda ca nu am facut poze si la interiorul carcasei......
 7. @CristiZ te referi la geam?
 8. @ENIGMA cu banda dublu adeziva (Bison Car Tape) pusa in ventuze. @CristiZ exact cum a explicat @alexis
 9. Mie imi place rod pod-ul Meccanica Vadese
 10. Cupa Memoriala Gabi Neamtu Balta Cenusaru. Multumesc!
 11. Acum depinde foarte mult despre ce concurs vorbim (profi sau nu), ce balta, ce perioada, ce durata, sunt multe variabile. Mai dezbatem subiectul in primavara.... Eu oricum de vineri sunt la concurs, sper sa nu fiu nevoit sa dau la zapada ca sa ajung pana la lansete
 12. Ce pacat ca atunci nu aveam Duster Pai cu fondurile nu e greu zic eu, facem lista cu doritori, vorbim cu un patron de balta sa vedem ce costuri implica, adaugam si banii pentru cupe si ce rezulta impartim la numarul de participanti. E doar o idee.
 13. Hopa au aparut pescarii @TheVolverine trebuia sa-ti iei si tu un pat mai mic nu pe cel mai mare de la Nash @dust3radmin treci la pescuit cu varga si gata P.S. Ce ziceti la anu sa organizam un concurs de pescuit la crap intre posesorii de dustere?
 14. Da era ok, oglinda fiind mai mica detectorul era intre aceasta si plafon.
 15. Mai clar, oglinda Renault montata pe piciorul si pastila existenta la Duster.