Sari la conținut

stanicad

Members
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    7

Orice postat de stanicad

  1. Pe capacul rezervorului la modelul meu scrie ca pot alimenta cu benzina 95 sau 98. Oare alimentarea cu o benzina superioara (omv 100+) poate crea probleme? Ma gandesc si la garantie...
  2. stanicad

    Dusty

    Poate fi si de la o presiune prea mare in pneuri.
  3. Poate realizezi si un traseu in Google Maps. Cu siguranta sunt si alti doritori care ar vrea sa mearga pe unde ai fost. Eu ma numar printre ei.
  4. In Prapastiile Zarnestilor m-am intalnit (joi) cu 4 Dustere din care a coborat un grup de ... asiatici (cred ca japonezi). Pe o masina si pe tricoul unui asiatic era un stiker (imprimeu) cu 4x4 Adventure.
  5. 180km/h ? In fisa tehnica cred ca e imposibila aceasta viteza... Nu este ceva normal la Dacia. La mine merge perfect la orice viteze. Rezolvarea, probabil in Service.
  6. Da, la un an sau la 20000km daca i-ai facut mai repede de un an.
  7. Din fisa tehnica a masinii: capavitatea rezervorului este de 50 litri.
  8. Eu am beneficiat de un recall pentru schimbarea arcurilor de pe spate. Era un lot de cateva sute de masini (din Romania) dintr-o perioada de cateva luni din 2014 care aveau un arcurile de la un producator care nu indeplinea standardele de calitate si se pare ca au fost masini la care aceste arcuri s-au rupt. Deci, cum spunea colegul @Stef13 era o problema de siguranta.
  9. Intr-adevar par foarte putin lasate, dar absoarbe mai bine denivaelarile. Si eu am observat ca la presiune mai mare se simt zdruncinaturi in mers.
  10. Cred ca cel mai bie este sa fie la 2 (asa se recomanda din fabrica).
  11. Si eu am vrut sa ajung in aceasta vara la acest lac. Venind dinspre Cracaul Negru, la intersectia spre lac era bariera pusa. Am intrebat un localnic si mi-a spus ca este interzisa intrarea si, in general bariera este pazita de jandarmi. Este o arie protejata si se poate ajunge pe jos de la acea bariera. Eu am fost cu Dusterul 4x2 si drumul neasfaltat si cu ceva denivelari nu pune nici un fel de probleme.
  12. Ce cauciucuri ati aveti? Cele all-season din fabrica sau unele speciale de iarna? Daca ati urcat cu cele all-season spre cota inseamna ca sau comportat peste asteptari.
  13. Comunitatea de Dustere pe care am văzut-o ieri era astazi la Vila Muresul din Sovata. Mai mult, aseara eram pe strada si un Duster a oprit langa mine si am fost întrebat de aceasta vila. Cum sunt prima oara in Sovata, la acea ora nu stiam unde este vila.
  14. Azi, pe la ora 11,45 am vazut mai multe Dustere la Praid, pe Strada Minei. Am recunoscut doar masina lui @77Dan (DOP-ul), dar mai erau si alte Dustere (superbe) cu numere de Mures. Eu eram parcat in apropire.
  15. Consumul meu mediu la varianta 4x2 benzina este de 8%. In oras (Bucuresti) consuma cam 9-10 litri la suta, iar in afara 6-7 (mai puti pe autostrada la viteze mari).
  16. Se pare ca aceasta cutie automata va fi disponibila pe versiunea dci 4x2. Sursa: http://www.businessmagazin.ro/actualitate/dacia-lanseaza-in-premiera-un-nou-model-duster-echipat-cu-o-cutie-automata-cu-dublu-ambreiaj-15751359
  17. Bun venit in comunitatea celor cu 4x2! Eu, dupa doi ani jumate, sunt foarte multumit de masina. Ai sesizat foarte bine avantajele si dezavantajele unui Duster.
  18. Eu am fost multumit la Meridian Nord (nu apare in lista pentru votat).
  19. Locul preferat al Dusterului este .. in natura!
  20. Pe la 16,05 l-am vazut pe Daniel Cojocar pe Aleea Barajul Sadului. Eu eram ... pe jos, pentru ca locuiesc in zona si ma intorceam de la piata spre casa.
  21. Apropo de Logan cu multi kilometri la bord... In iarna 2013-2014 am facut scoala de soferi pe un liogan cu gaz ce avea la bord foarte putin sub 500.000 de kilometri. Si din spusele instructorului nu avea interventii majore. Mai mult o vad si acum des prin oras...
  22. La datele personale apareti cu motorul de 1.6. Deci ce motorizare aveti de fapt?
  23. O varianta care te scuteste de amestecat asa des in mamaliga este si varianta 1.6 pe benzina care are cutia cu 5 trepte, cred eu bina gandita pentru asfalt.
  24. Si mie mi-au schimbat astazi arcurile. Am asistat si eu la operatiune si s-a facut foarte repede. Daca tot m-a programasera pentru arcuri, m-am programat si am facut si ITP-ul si revizia de 2 ani. Masina merge foarte bine si sunt cu totul multumit de ea.
×
×
  • Creează nouă...