stanicad

Members
 • Content count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

stanicad last won the day on May 3 2016

stanicad had the most liked content!

Community Reputation

39 Excellent

About stanicad

 • Rank
  Weekly Duster Member
 • Birthday 09/15/1969

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH2 Benzina 4x2 1.6 16v 105cp

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

334 profile views
 1. Pe capacul rezervorului la modelul meu scrie ca pot alimenta cu benzina 95 sau 98. Oare alimentarea cu o benzina superioara (omv 100+) poate crea probleme? Ma gandesc si la garantie...
 2. Poate fi si de la o presiune prea mare in pneuri.
 3. Poate realizezi si un traseu in Google Maps. Cu siguranta sunt si alti doritori care ar vrea sa mearga pe unde ai fost. Eu ma numar printre ei.
 4. In Prapastiile Zarnestilor m-am intalnit (joi) cu 4 Dustere din care a coborat un grup de ... asiatici (cred ca japonezi). Pe o masina si pe tricoul unui asiatic era un stiker (imprimeu) cu 4x4 Adventure.
 5. 180km/h ? In fisa tehnica cred ca e imposibila aceasta viteza... Nu este ceva normal la Dacia. La mine merge perfect la orice viteze. Rezolvarea, probabil in Service.
 6. Da, la un an sau la 20000km daca i-ai facut mai repede de un an.
 7. Dupa 3 ani, fara nici un fel de probleme.
 8. Din fisa tehnica a masinii: capavitatea rezervorului este de 50 litri.
 9. Eu am beneficiat de un recall pentru schimbarea arcurilor de pe spate. Era un lot de cateva sute de masini (din Romania) dintr-o perioada de cateva luni din 2014 care aveau un arcurile de la un producator care nu indeplinea standardele de calitate si se pare ca au fost masini la care aceste arcuri s-au rupt. Deci, cum spunea colegul @Stef13 era o problema de siguranta.
 10. Intr-adevar par foarte putin lasate, dar absoarbe mai bine denivaelarile. Si eu am observat ca la presiune mai mare se simt zdruncinaturi in mers.
 11. Cred ca cel mai bie este sa fie la 2 (asa se recomanda din fabrica).
 12. Si eu am vrut sa ajung in aceasta vara la acest lac. Venind dinspre Cracaul Negru, la intersectia spre lac era bariera pusa. Am intrebat un localnic si mi-a spus ca este interzisa intrarea si, in general bariera este pazita de jandarmi. Este o arie protejata si se poate ajunge pe jos de la acea bariera. Eu am fost cu Dusterul 4x2 si drumul neasfaltat si cu ceva denivelari nu pune nici un fel de probleme.
 13. Ce cauciucuri ati aveti? Cele all-season din fabrica sau unele speciale de iarna? Daca ati urcat cu cele all-season spre cota inseamna ca sau comportat peste asteptari.
 14. Comunitatea de Dustere pe care am văzut-o ieri era astazi la Vila Muresul din Sovata. Mai mult, aseara eram pe strada si un Duster a oprit langa mine si am fost întrebat de aceasta vila. Cum sunt prima oara in Sovata, la acea ora nu stiam unde este vila.
 15. Azi, pe la ora 11,45 am vazut mai multe Dustere la Praid, pe Strada Minei. Am recunoscut doar masina lui @77Dan (DOP-ul), dar mai erau si alte Dustere (superbe) cu numere de Mures. Eu eram parcat in apropire.