emilian_rks

Members
 • Content count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

emilian_rks last won the day on December 15 2015

emilian_rks had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About emilian_rks

 • Rank
  Weekly Duster Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH2 Diesel 4x2 110cp

Converted

 • Localitate
  Timisoara

Recent Profile Visitors

263 profile views
 1. Aia e sigur EGR? ca nu vad pe unde se intorc gazele catre adimisie. Nu e cumva NOx Trap? Nu e, am cautat pe net si se pare ca e o clapeta care la turatii mici inchide partial fluxul gazelor de esapament, astfel incat sa intre mai multe gaze arse prin EGR.
 2. Claxon pe volan
 3. M-am dat azi cu Duster EDC. Weekend-ul asta e drive test la Iulius Mall Timisoara. Cine e prin zona poate sa mearga sa-l testeze. Cutia schimba foarte fain, nu simti cum schimba, merge foarte lin. Ce nu mi-a placut : la accelerare brusca cand motorul e pe la ~1500 rot/min ii ia mult timp pana o ia, adica schimba in jos 1-2 trepte, plus turbo-lag-ul. Si mi s-a parut mai silentios ca al meu.
 4. Cutie pentru subwoofer special pentru Duster: http://www.tme.eu/ro/details/obgl.dacia.01/carcase-pentru-boxe/basser/ Si-a pus cineva? Ma bate gandul sa imi iau, dar deocamdata nu e pe stoc.
 5. Nici la mine nu a functionat niciodata, si am contul facut de vreo 2 ani.
 6. Mi-e teama ca Pioneer-urile n-o sa fie un upgrade serios, adica se va auzi mai slab bass-ul fata de cele originale, dar vei avea mai multe inalte. O imbunatatire clara ar fi fost infinty-urile astea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Infinity/Reference/REF5002IX/ http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Infinity/Reference/REF6502IX/
 7. La Ph2 nu e afisata temp lichidului de racire, ma gandesc sa cumpar asta: https://www.aliexpress.com/store/product/AUTOOL-X50-Car-OBD-Smart-Digital-Early-Alarm-fault-code-Multi-Function-Meter-Fast-Free-Shipping/914867_32696051075.html Alte solutii exista? pe OBD?
 8. Intreb aci, fara bascalie: se poate anula ESP la PH2? prin scoaterea unei sigurante?
 9. Aproape 14oookm. Am sunat si la alt service si tot asa mi-au zis ca costa in jur de 750.
 10. Caut factura diseara, si scriu aici cat a fost.
 11. La mine, PH2 au schimbat tot filtrul de motorina. Zic asta ca am vazut de pe geam operatiune si ala vechi l-am insemnat ca sa nu fiu pacalit.
 12. De exemplu: http://www.gpsvisualizer.com/
 13. 22.5 x 4.7 = 105.75
 14. Pe 2 e mai frumos, ca urci sus pe munte, satul Jina e pe la 1000m. Traseul 1 e mai sec, ca mergi prin vale. E asfalt tot in afara de Poiana Sibiului - Dobarca, dar e macadam bun.