florinn

Members
 • Content count

  1,404
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

florinn last won the day on May 5

florinn had the most liked content!

Community Reputation

541 Excellent

About florinn

 • Rank
  Ultras Duster Member

Profile Information

 • Gender
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH1 Diesel 4x4 110cp

Converted

 • Localitate
  Galati

Recent Profile Visitors

442 profile views
 1. Si pe 65 este tot 2 ply. KO1 e 3 ply.
 2. Mai pui si niste adeziv pe filet si faci filmari de "Candid Camera" daca incearca sa te lase fara ei.
 3. Tine lista updatata aici, ca altfel crede lumea ca nu s-a inscris nimeni.
 4. Pare intretinuta pe partea de rulare, amortizoarele par Ironman, si destul de noi dupa lipsa ruginii. Cauciucurile nu par uzate, iar masinile de firma au reviziile la zi (acum nu stim si ce mic schumacher a fost sofer pe ea ). Pare si revopsita dupa lipsa 4wd si dci de pe haion.
 5. Auch, dispozitiv de maximizat pagubele in caz de impact.
 6. Te mai citez o data Zi-ne si noua ce modificari ii tot fac italienii aia sa o aduca la standarde europene, si care sunt acele standarde. Macar sa nu murim prosti.
 7. Si care ar fi standardele astea europene pe care nu le respecta Dacia? Si daca tot sunt asa de papagali astia de la Dacia de ce te-ai luat dupa ei si pui Dacia Oil in ea?
 8. Vine si ala nou, si din cate am auzit pe ici pe colo, se pare ca vom fi multumiti de el
 9. Pai iti poti lua oricand ceea ce anunta competitia, nu trebuie sa astepti dupa noul Duster daca nu-ti convine ca nu dau informatii. Nu-ti va placea, schimbi constructorul, simplu. Stam si "inghitim" pe nemestecate toate prostiile de "fotosopuri" de pe net si plangem, si mai punem si 100 de droburi de sare pe tavan (na, in poze ba n-are nush ce buton, ba e urat, ba-i lipseste nustiu ce, ba nu mai are unghi de atac), mai e mult pana la anul, putem "petrece" si altfel asteptarea. P.S.: Astia abia scot pe piata modelul cu EDC si vrei sa dea informatii despre noul Duster, ca sa nu-l mai cumpere nimeni pe asta de acum?
 10. Daca te uti mai atent la poza, vei vedea ca e stearsa sigla si linia capotei cu "marker negru"
 11. Daca va place sa puneti botul la tot ce se fotoshopeaza pe facebook sau prin ziare care nu au ce scrie.... Nu cred ca vreuna din poze este "oficiala", "de la domnii din Renault Group".
 12. Asta e, trebuie sa ne obisnuim cu el
 13. Eu il am pe PH1 pe cel dreptunghiular, credeam ca celalalt e modelul nou Si... dupa cum zicea un coleg mai sus, combinatia +- da "mute".
 14. Prima poza, a doua e modelul vechi.
 15. Vezi mai sus niste indicatii Nu mai sunt prezente pe prima pagina, dar ai un buton pe care il poti configura pentru ele.