Sari la conținut

gicu

Members
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    5

gicu a câștigat ziua ultima dată pe 7 Septembrie 2021

gicu a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

21 Excelent

Despre gicu

  • Rang
    Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

1.028 citiri profil
  1. Crede-ma ca stiu ce vorbesc. Ai facut cumva comanda ? Poti sa configurezi cate masini vrei, crezi ca asta constituie o comanda ferma ?
  2. Sa speram ca vei mai gasi 1.3 tce 4x4 150 ps. La acest moment masina nu mai este disponibila pentru comenzi de cel putin o luna de zile. Daca se confirma si din cauza poluarii , aceasta configuratie nu se mai vine in Ro, coroborat cu faptul ca din 2021 avem no diesel de la Dacia, mai ramane doar 1.3 130 4x2 si 1.0 tce si cine stie o Dacia electrica
  3. Scuza ma dar langa era un DN. Si cum foarte multi utilizatori si au intrebat care e diferenta intre cele doua , am zis ca e ok pt toti un comparativ. A durat fix 1 minut si nu am deranjat pe nimeni. Sincer nici nu stiu cine e proprietarul celeilalte masini. Dar mna.....facerea de bine.
  4. As adauga pedale care scartie in interior pentru ca nu sunt gresate. In principiu Vocea Clientului isi face treaba.
  5. Salut, 

    Scuze de deranj!

    Am un duster 2011 benzină 1.6 16 V.

    Are sirenaj la treapta a 6 a.

    Nu e deranjant, dar este ...

    Cum este la 1.3 TCE 4WD?

    Mulțumesc!

    1. quarelin

      quarelin

      Salut, 

       

      Scuze că insist, dar mi- ai părut un om de bun simț , care spune lucrurilor pe nume!

      Vreau, dacă se poate și nu te deranjează, un răspuns sincer la vreo 2 întrebări.

      Am ales calea mesajului privat căci așa mi se pare că poți discut sincer, liber ...

      Deci:

      - per total ești mulțumit de mașină ?  ( adică dacă ar fi să dai timpul înapoi, ai mai cumpăra acest model? );

      -are sau nu acel sirenaj? dacă - l are cât de deranjant este? la a mea se aude, dar nu mă deranjează ... ( bătrânul 1.6 16 V   4x4 din 2011);

      Aștept cu nerăbdare un răspuns ... căci stau cu adeverința de venit pe birou și nu știu încotro să o iau ...:no:

       

      Mii de mulțumiri!

  6. Va rog sa nu va suparati. Nu m-am facut inteles. Am dat aceasta solutie in cazul in care nu vreti sa asteptati. Eu, daca spre exemplu doresc 1.3 tce 4x4 nu trebuie sa astept 3 luni doar pentru ca fabrica nu face fata comenzilor de masini prin programul Rabla. Si da eu zic ca asta e solutia. Altfel.masinile sunt la fel indiferent de calea de plata. Eu personal sunt mai demodat si ma gandesc cum sa fac sa platesc mai putin la Dacia, nu rate si comisioane.Asa ca da, va rog sa ma scuzati daca tot platesc o masina cu bani fara nici un avantaj, gen ecotichet , macar sa o livreze mai repede, gar
  7. Sper sa nu ma injurati. Faceti rost de toti banii si luati ce masina doriti , in ce combinatie doriti. Si nu asteptati 4 luni. Eu zic ca la Pitesti se rezolva orice problema legata de livrarea masinii dar conditia e sa o platiti integral. E exact ca in vremurile bune. Te duceai la IDMS cu bani, fara interventii si veneai cu masina acasa.
  8. Upgrade volan 3 spite. Totul plug and play, airbag ul de la volanul cu 4 spite se potriveste. Avantajele noului volan : arata foarte bine ai este profilat, ca urmare veti avea un grip mai bun si comfort la condus .Volanu este tapitat.cu piele. Pret 150 ron,da ati citit bine, e pomana. Il gasiti in Vitan la tarabe.
  9. Amarok are tot tamburi pe spate si nu se mai supara nimeni. De acord ar.trebui calibrat sistemul de franare cu noua dinamica a masinii. 2400 km efectuati , consum raportat 7.8l/100 km combinat. Masina trage din ce in ce mai bine. La 130 km /h consumul meu a fost undeva in jur de 8.3-8.4 l /100 km si aprox 3000 ture. La 150 km / h consum raportat 8.7l/100 km. Viteza maxima 110 km cu depasiri si merg ok, consum 7.1l/100 km. Duster 1.3 tce 150 ps 4x4.
  10. Am dezactivat si eu de proba Start/Stop la Duster phase 2 , an 2019. Nu mai trebuie shunt, se scoate mufa contact motor si sistemul devine disabled. Singura mentiune ar fi ca la pornirea masinii iti arata simbolul cu avertizare centuri si usi. Exista oare efecte adverse pt aceasta operatiune ? Am ramas de 3 ori in intersectia cu masina unresponsive.
  11. Dupa euforia achizitie.iata ca vin si.primele.critici. Senzorul de lumina. Anterior montat in parbriz , acum este localizat pe plansa de bord. Parca arata mai hightech inainte. Fetele spate si partea de jos a banchetelor nu mai prezinta acea piele ecologica. Pacat as zice , pentru ca erau mai usor de curatat. Acum totul e textil. Pana la urma francezul , daca poate sa scade 20 eur prin optimizari si maturizari ale costului de productie o va face. Masina este produsa 22.06.2019.
  12. Gri Highland e urmasul lui Gri Platine. E un gri mai rece i-as spune eu.Personal gasesc foarte frumoasa si prietenoasa aceasta culoare. La fel.si Beige Dune pentru care initial am si optat. Dar pana la urma mi-am gasit la Pitesti nuanta dorita . Initial nu prea i am gasit rostul.in combinatie cu pack look dar , e o treaba. Gri metalic este o nuanta foarte versatila si usor de intretinut.
×
×
  • Creează nouă...