alexis

Members
 • Content count

  224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

alexis last won the day on December 4 2015

alexis had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

2 Followers

About alexis

 • Rank
  Duster fan

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Ce vehicul detii?
  Duster PH2 Diesel 4x4 110cp

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Salut, am primit si eu ieri. Are idee cineva ce se doreste aceasta resoftare? Va afecta negativ performantele masinii?
 2. Eu zic ca e un Kadjar lucrat in Phoshop
 3. Sa o conduci sanatos. Sa impartasesti primele impresii.
 4. Poti sa postezi, te rog, si poze cu scaunele de Clio RS? Sunt tare curios sa vad cum arata. Adaptarea a fost complicata? S-au pastrat airbag-urile laterale functionale?
 5. L52

  @t0rquemada: ma inscriu la modificare! Maine cumpar maneta.
 6. L52

  Deci pe un PH2, ce mai trebuie facut in afara de maneta? Sunt interesat de modificare.
 7. Cele produse de OSRAM au omologare. Problema este ca le-am scris de vreo 2 saptamani celor de la Osram pentru ca sa-i intreb ce flux luminos au si daca au si o versiune cu lumina mai calda (4000 K), dar ioc raspuns. Serviciul lor de 'customer care' pare sa fie de toata jena.
 8. Te rog sa ne spui impresiile dupa montare. Pe mine ma intereseaza in primul rand daca fluxul luminos este mai mare decat al lumanarilor de fabrica (la PH2, 19W). Par sa fie si cu DRL: 1 led pt ceata si unul pt DRL.
 9. Sunt modelul drl+ceata? Vad ca nu mai are.
 10. De unde le-ai luat?
 11. Eu am cuplat permanent un ELM327 care este conectat prim BT la unitatea 2DIN Android pe care am instalat Torque. Sa ma astept sa am probleme ca e ocupata calea de comunicatie, sau te refereai doar la diagnoza in caz de necesitate?
 12. @Cain: workaround-ul tau este valabil cand stai in zone mai civilizate. Altfel, 'minunea' tine doar o noapte. Mie mi-au furat stergatoarele de parbriz originale, au 'testat' vopseaua de pe o usa cu o cheie etc.
 13. Multumesc t0rquemada! Dat fiind ca am un PH2 diesel pot sa spun ca nu se dezgheata foarte usor parbrizul cu toata aeroterma electrica. In schimb, intreb si eu: o fi precablat si pt. parbiz incalzit?
 14. Ce rear? Scrie clar: "rear windscreen, electric rear-view mirrors and the windscreen" @Caphonne: am cautat parbriz incalzit pe net, dar fara succes.